Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost audiată acasă: "Ascultă ce i se vorbeşte, însă...". La ce concluzie au ajuns anchetatorii

Publicat pe

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, care a fost externată la cererea familiei după teribilul accident din luna mai, a fost audiată la domiciuiu. Procurorii încearcă să afle ce s-a petrecut, cu adevărat, în luna mai, când artista a ajuns de urgență la spital cu multiple traumatisme!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Misterul planează în dosarul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, motiv pentru care procurorii s-au deplasat, în căutarea adevărului, la Aroneanu, județul Iași, locul unde s-a petrecut accidentul și unde se află acum artista.

Din păcate, pentru moment, soprana nu poate coopera și nu le poate spune autorităților ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea cu pricina: „Ascultă ce i se vorbeşte, însă nu pare că înţelege foarte multe. Ori nu doreşte să vorbească…, a menționat o sursă pentru ziaruldeiasi.ro.

Citește și: De ce nu a făcut Marcel Pavel cununia religioasă, în 28 de ani de căsnicie:„Încă nutresc sentimentul că o să facem cândva şi acest pas în fața lui Dumnezeu'/ EXCLUSIV

Date fiind condițiile, precum și lipsa probelor care să arate că ar fi fost vorbe despre altceva în afară de un nefericit incident, anchetatorii se află pe punctul de a închide dosarul.

„Este posibil să nu vorbească niciodată, susțin anchetatorii care au fost acasă la mezzosoprană.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, dezvăluire dureroasă.Vedetei i-a murit un copil la 3 săptămâni după naștere! „Fibromul meu a crescut, s-a făcut mai mare decât sarcina și…'

Ce s-a întâmplat în seara accidentului

Maria Macsim Nicioară a ajuns în stare gravă la spital în dimineața zilei de 10 mai, la aproximativ 8 ore după ce ar fi căzut pe scările interioare ale vilei în care locuiește alături de soțul său.

De altfel, soacra sa a alertat autoritățile, după ce a fost chemată de fiul ei să vadă în ce stare îi este soția. Cei doi au declarat autorităților că artista a căzut pe scări.

Citește și: Maia Morgenstern, amendată în trafic! Actrița s-a arătat indignată că polițistul nu purta mască:„Domnul agent, fără să respecte niciun fel de distanțare, se apropia din ce în mai mult'

Între timp, au apărut informații conform cărora mezzosoprana și soțul ei nu ar mai fi fost în relații bune, iar acesta era extrem de violent.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost audiată acasă: "Ascultă ce i se vorbeşte, însă...". La ce concluzie au ajuns anchetatoriiMezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost audiată acasă: "Ascultă ce i se vorbeşte, însă...". La ce concluzie au ajuns anchetatorii
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter