Andreea Bălan își învață fetele de mici să fie cochete: “Au dressingul lor și măsuțe de machiaj!”/ EXCLUSIV

Publicat pe de Andreea Archip

Andreea Bălan acordă importanță până la cele mai mici detalii felului în care apare în public. Prezentă, zilele trecute la Gala Avanpremiere 2022 by Alin Gălățescu, artista ne-a povestit că fetele îi calcă pe urme și că sunt interesate de haine și produse cosmetice, chiar dacă au doar 5 ani, respectiv 3 ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan a alocat două camere din spațioasa vilă în care locuiește pentru haine și încălțăminte, astfel încât să aibă la îndemână lucrurile de care are nevoie pentru a-și crea outfiturile preferate.

Andreea Bălan le-a făcut fetelor dressing comun

Stilul Andreei de a se îmbrăca și de a se aranja fie pentru concerte, fie pentru ieșiri a fost observat de Ella și Clara, care și-au dorit să fie cochete ca și mama lor. Prin urmare, vedeta a luat din timp măsurile necesare, astfel încât micuțele să nu dea iama în hainele ei sau în cosmetice, un alt punct de interes pentru ele.

Andreea Bălan își învață fetele de mici să fie cochete: Au dressingul lor și măsuțe de machiaj!'/ EXCLUSIVAndreea Bălan își învață fetele de mici să fie cochete: Au dressingul lor și măsuțe de machiaj!'/ EXCLUSIV

Dressingul meu e o cameră destul de mare și mai am încă o cameră în care îmi țin toată încălțămintea. Sunt la etaj ambele camere, avem culoarul pe mijloc și apoi vizavi cele două camere. Și fetele au camera lor în care au toate hainele. 

Amândouă vin la măsuța mea de machiaj și vor să-mi folosească produsele. Atunci le-am făcut lor două măsuțe de machiaj în camera lor cu produse de machiaj pentru copii: ojă, farduri, ca să nu folosească produsele mele, pentru că nu sunt bune pentru ele', a declarat, pentru VIVA!, Andreea Bălan.

Dăruiește hainele pe care nu le mai poartă

Garderoba Andreei Bălan este vastă și tot timpul în schimbare, așa că artista și-a făcut obiceiul de a dărui din îmbrăcăminte persoanelor apropiate. La fel procedează și cu vestimentațiile fetelor, care cresc văzând cu ochii și cărora le rămân mici lucrurile. Hainele pe care nu le mai port, le dau. De exemplu, bona mea are finuțe și atunci hainele Ellei și ale Clarei ajung la ele. Iar hainele mele le-am dat tot timpul prietenelor, dansatoarelor. Nu sunt atașată de haine, nu am avut niciodată chestia asta cu îmbrăcămintea. Nu am superstiții, pentru că eu mă bazez pe puterea mea și pe ce pot să fac. Cred într-adevăr în legea de atracție și că ceea ce gândim ni se întâmplă și atragem ceea ce suntem, nu ceea ce ne dorim, deci trebuie să fim pe vibrație înaltă și să gândim pozitiv la ceea ce ne dorim, dar nu cred în obiecte', ne-a mărturisit ea.

Citește și: Cum arată Andreea Bălan la o săptămână după ce s-a lovit cu fața de bordură: „Mi-am scos firele'  

Citește și: De ce are Andreea Bălan picioarele pline de vânătăi: „În ultimele 3 săptămâni…”

Citește și: Anca Serea a primit 3000 de dolari la primul job în modelling: I-am pus în ghiozdan și am plecat cu trenul la Tecuci'/ EXCLUSIV

Citește și: Mihai Mitoșeru a suferit că a fost părăsit de tată, dar l-a iertat pe patul de moarte: „Și acum mă uit în telefon și e greu să văd că nu mă sună” / EXCLUSIV

Le consideră norocoase pe Ella și Clara

Cum între Ella și Clara este o diferență de 2 ani, între ele mai izbucnesc mici ciondăneli. Întotdeauna al doilea copil îl imită pe cel mare și Clara e ca un scai lipt de Ella. Cea mare vrea un pic de liniște și de libertate și să nu îi mai ia jucăriile, în schimb, cea mică e năzdrăvană și o șicanează. În principiu trebuie să le lași să își rezolve singure aceste mici probleme', a precizat ea.

Jurata de la Te cunosc de undeva' susține că mai intervine între copile și le explică faptul că sunt surori și că trebuie să se înțeleagă bine. Uitați, eu nu am avut soră sau frate, mie mi-a fost greu -tot timpul le spun asta. Voi sunteți norocoase că sunteți împreună, pentru că aveți cu cine să vă jucați', ne-a spus ea cum reușește să restabilească armonia între fiicele ei.

Foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter