Andreea Bălan și Geoge Burcea schimbă nașii de botez pentru cea de-a doua fetiță: ”Nu vor fi aceiași” / EXCLUSIV

Publicat pe

Nu a mai rămas mult timp, iar Andreea Bălan va aduce pe lume ce-a de-a doua fetiță. Artista va naște la începutul lunii martie, iar prin vara, cel mai probabil va avea loc botezul micuței. Andreea Bălan și George Burcea au hotărât să schimbe nașii de botez, iar motivul l-a dezvăluit chiar viitoarea mămică. 

Botezul micuței Ella a fost unul parcă desprins din povești, iar cu siguranță și cel al surioarei sale va fi la fel. Andreea Bălan ne-a dezvăluit, în exclusivitate, că nașii de botez ai fetiței care va veni pe lume la începutul lunii martie nu vor fi aceeași cu cei ai Ellei. Motivul? Se pare că artista a ales prima dată cine vor fi părinții spirituali, iar acum este rândul lui George.

'Nașii nu vor fi aceiași. Acum este rândul lui George să aleagă. Prima dată am ales eu, acum va alege el', ne-a spus Andreea Bălan

Nașii de botez ai micuței Ella

Nașii de botez ai micuței Ella

Câte kilograme s-a îngrășat Andreea Bălan pe parcursul sarcinii

Viitoarea mămică mai are puțin și naște, iar aceasta pare că nu s-a îngrășat mai deloc. În cele opt luni de sarcină, Andreea Bălan a luat în greutate doar 9 kilograme, dintre care 2 kilogramele cântărește bebelușul. Vedeta a fost mereu slabă, iar gena o ajută.

'Am luat vreo 9 kilograme. Nu se vede, nu? La burtică da… Copilul are 2 kg, placenta 500 de grame, lichidul amiotic 500 de grame se adună toate. Am plecat de la 49 de kilograme. Oricum eram slabă, eram sub medie, de aia nu se vede.', ne-a spus Andreea Bălan.

Citește și: Andreea Bălan a fost la un pas să piardă sarcina. Cântăreaţa a trecut prin momente delicate

Citește și: Ce nume vrea Andreea Bălan pentru cea de-a doua fetiță. Cântăreaţa şi George Burcea sunt indecişi

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva