Ce nume vrea Andreea Bălan pentru cea de-a doua fetiță. Cântăreaţa şi George Burcea sunt indecişi

Publicat pe

Andreea Bălan vrea să stabilească numele pentru al doilea copil. Vedeta şi George Burcea se gândesc la variantele pe care le au, însă nu le este uşor!

Mai are aproximativ trei luni de zile până îşi va duce la piept cea de a doua fetiţă. Emoţiile sunt mari, dar aşteaptă cu nerăbdare să o cunoască pe mezina familiei. Andreea şi George sunt în dubiu şi nu ştiu ce nume o să poarte surioara Ellei.

Au câteva variante, însă nu ştiu exact pe care să o aleagă.

„Noi chiar avem o problemă, pentru că nu am stabilit numele bebelinei. Cum facem? Eu aș vrea Ava, Eva, Ema. Vreau Ema, Mia. Deci hai, cum facem? Mai sunt trei luni și noi nu știm numele. Mă stresează', a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan: „Aleg eu unul și tu unul.'

George Burcea: „Și-apoi le combinăm și facem unul singur.'

Andreea Bălan: „Două nume să aibă. Ca să-și serbeze ziua de sfânt.'

Se pare că surioara Ellei va avea două prenume, pe lângă numele de familie, Burcea.

Andreea Bălan își întrerupe cariera din cauza sarcinii

Andreea Bălan este însărcinată în cinci luni, iar șansele ca artista să aibă încă o fetiță sunt de 70%. Viitoarea mămică nu a putut lipsi de la VIVA! Influencers Party, unde și-a etalat mândră burtica de graviduță. Andreea Bălan este foarte fericită că așteaptă cel de-al doilea copil și ne-a dezvăluit când va lua o pauză de la cântat.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter