Andreea Bălan, pe scenă, la doar două luni după ce a născut!

Publicat pe

La fix două luni după ce era să-și piardă viața în urma unui stop cardio-respirator, în timpul operației de cezariană, Andreea Bălan a revenit pe scenă!

Pe 4 martie, se năștea Clara Maria, fiica Andreei Bălan, care la naștere a cântărit 3,190 kg și a avut 49 cm. Micuța a primit nota 10 din partea medicilor… în timp ce mama ei se lupta să supraviețuiască. În acest weekend, Andreea Bălan a surprins pe toată lumea, revenind pe scenă la doar două luni după ce a fost la un pas de a-și pierde viața, în timpul operației de cezariană, artista suferind un stop cardio-respirator, în urma unei embolii amniotice, afecțiune extrem de rară și de gravă, în urma căreia șansele de supraviețuire sunt de 1%.

Din nou pe scenă la două luni după infarct și după patru luni de pauză!

Deși acum două luni pe vremea asta Andreea Bălan era pe un pat de spital și suferise un infarct, iar ulterior  a mai suferit două operații de înlăturare a unor hematoame, care au fost extrem de dureroase, artista s-a recuperat destul de repede. Dovadă stă și faptul că Andreea a revenit pe scenă chiar mai repede decât își propusese. Artista și-a anunțat fanii că va concerta la Dej alături de echipa ei și de Petrișor Ruge, iar sâmbăta trecută, exact la două luni după ce a devenit mamă pentru a doua oară, artista a urcat pe scenă. La 2 luni de când a venit pe lume Clara, urc pe scenă după o pauză de 4 luni și abia astept.🎤🎼🎸🎹🥁👯‍♀️💃🏼🕺 Azi, #AndreeaBalanShow vine la Dej. Cu bandul, cu fetele & Petrisor 🤗❤️#bestshow', a scris Andreea pe pagina ei de socializare, unde a postat și o fotografie cu ea după concert, dar și un filmuleț în care, alături de trupa ei, pregătește noul videoclip și noul concept de show!

Andreea Bălan, pe scenă, la doar două luni după ce a născut!Andreea Bălan, pe scenă, la doar două luni după ce a născut!

Foto: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter