Andreea Bălan, prima declarație după ce a fost operată a doua oară: "Au apărut alte hematoame care trebuie operate și eliminate"

Publicat pe

Andreea Bălan a făcut prima declarație după ce s-a operat pentru a doua oară. Cântăreața a trecut printr-o perioadă delicată, dar pe care a reușit să o depășească. Ea încă se află în spital, iar medicii o au sub supraveghere. 

Andreea Bălan a spulberat zvonurile și a confirmat că a fost operată pentru a doua oară, asta după ce a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană. Artista încă e internată în spital, alături de ea fiind fetițele sale.

Operația a doua a avut loc pe 15 martie, la 11 zile de când a făcut stopul cardio-respirator.

„În urmă la ceea ce s-a scris azi în presă, confirm faptul că săptămâna trecută (pe 15), am avut o intervenție chirurgicală (cu anestezie generală și terapie intensivă) de eliminare a unor hematoame care s-au format datorită operației complicate prin care am trecut pe 4 martie când s-a născut Clara (operație cu embolie amniotica și stop cardio respirator, caz foarte, foarte rar).

În acest moment mă aflu din nou în spital, deoarece au apărut alte hematoame care trebuiesc operate și eliminate.

Astfel de cazuri sunt rare și țin de anticoagularea sângelui în urmă operației grele prin care am trecut pe 4 martie.

Poză 1 este de pe 15 și poză 2 de acum 5 minute. 
Va voi ține la curent cu evoluția mea. 
(Și zâmbetul e mereu la locul lui chiar dacă sunt pe patul de spital🙂)”, a scris cântăreața mediul online.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva