Codin Maticiuc va deveni tătic la începutul lunii aprilie. Nu are planuri de căsătorie cu mama copilului | EXCLUSIV

Publicat pe

Codin Maticiuc va deveni tată la începutul lunii aprilie și este extrem de fericit. Toate îi merg ca pe roate Craiului de Dorobanți. Visul lui de a deveni tată s-a îndeplinit, lucrează la cea de-a doua carte și filmările pentru 'Miami bici' merg foarte bine.

Primul copil al lui Codin Maticiuc vine pe lume în luna aprilie. Este fetiță și va purta numele de Smaranda, așa cum o cheamă și pe mama actorului. Codin este foarte discret atunci când vine vorba despre femeile din viața lui. Despre femeia care îi va dărui un copil se știe prea puține, însă acesta este foarte fericit.

Deși vor avea un copil împreună, Codin Maticiuc și iubita lui nu au planuri de căsătorie, pentru că nu cred foarte mult într-un act.

'Eu personal nu aș vrea să mă opresc la un singur copil. Niciunul dintre noi nu suntem cu căsătoria, nu excludem, dar nu suntem cu ideea asta. (…) Nu pot să renunț la statutul de Crai de Dorobanți, pentru că nu mi l-am autoatribuit, mi-a fost atribuit. O să renunț când o să renunțe presa sau o să scap de el. Ce mi-a făcut de am ales-o pe ea?! Un copil. Nu e de ajuns?', a declarat Codin Maticiuc pentru VIVA!.

Toate îi merg ca pe roate

La începutul lunii aprilie va deveni tătic de fată, iar la sfârșitul lunii aprilie va pleca în Statele Unite ale Americii, unde continuă filmările din 'Miami bici'. Codin Maticiuc va sta în Miami aproximativ două luni.

'Merg bine filmările pentru Miami Bici. Am terminat filmările în România. La sfârșitul lunii aprilie plecăm în Miami să pregătim filmările de acolo. O să stau acolo cam două luni. E vorba de pre-producție, filmarea în sine și poate mai rămânem puțin să facem content pentru net.', ne-a mai spus Codin Maticiuc.

Citește și: FOTO RARĂ! Cum arată mama lui Codin Maticiuc. A fost o frumusețe răpitoare în tinerețe

Citește și: Codin Maticiuc va deveni tătic. Cum a fost surprins alături de iubita lui

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter