Andreea Bălan s-a îngrășat 9 kilograme în timpul sarcinii. Cât cântărește bebelușul: ”Eram sub medie”

Publicat pe

Andreea Bălan este însărcinată în luna a 8-a, iar în luna martie va aduce pe lume cea de-a doua fetiță. Viitoarea mămică s-a îngrășat 9 kilograme pe parcursul sarcinii și tot are aceeași siluetă de invidiat. Andreea Bălan cântărea înainte să rămână gravidă 49 de kilograme.

Viitoarea mămică mai are puțin și naște, iar aceasta pare că nu s-a îngrășat mai deloc. În cele opt luni de sarcină, Andreea Bălan a luat în greutate doar 9 kilograme, dintre care 2 kilogramele cântărește bebelușul. Vedeta a fost mereu slabă, iar gena o ajută.

'Am luat vreo 9 kilograme. Nu se vede, nu? La burtică da… Copilul are 2 kg, placenta 500 de grame, lichidul amiotic 500 de grame se adună toate. Am plecat de la 49 de kilograme. Oricum eram slabă, eram sub medie, de aia nu se vede.', ne-a spus Andreea Bălan.

În urmă cu ceva timp, cântăreața a făcut o listă pe care a scris tot ce își dorește și iată tot ce a vrut are acum. Andreea Bălan nu-și mai dorește decât să ca cele două fetițe ale sale să fie sănătoase. 'Am făcut lista acum un an jumătate, doi ani pentru al doilea copil și uite că s-a îndeplinit. Nu mai am dorințe, doar să fie sănătoși copiii.', a mai spus vedeta.

George Burcea a fost sărbătorit

'Ne-am simțit foarte bine. Au fost foarte mulți prieteni de-ai lui. Eu am plecat pe la 1 noaptea, pentru că nu am mai putut să stau. El a rămas până dimineață. (…) Mi-a crescut canalul de YouTube și îmi place că pe vlog arăt cum sunt eu naturală. Înainte încercam tot timpul să par perfectă și nimeni nu-i perfect. Mi-am dat seama că naturalețea e cea mai importantă.', a pus Andreea Bălan.

Citește și: Andreea Bălan a fost la un pas să piardă sarcina. Cântăreaţa a trecut prin momente delicate

Citește și: Ce nume vrea Andreea Bălan pentru cea de-a doua fetiță. Cântăreaţa şi George Burcea sunt indecişi

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter