Andreea Bălan s-a căsătorit în America. Cum a arătat buchetul ei de mireasă

Publicat pe

Andreea Bălan s-a căsătorit cu iubitul şi tatăl fetiţei ei, actorul George Burcea, pe o plajă din Malibu, California.

 

Cei doi au ajuns de câteva zile în America, iar ieri şi-au unit destinele trăind una dintre cele mai frumoase zile din viaţa lor.

 

După ce la plecare către America, Andreea a dezvăluit o primă imagine cu rochia de mireasa, acum ea le-a arătat fanilor şi buchetul de mireasă pe care l-a avut.

 

Visul de a se căsători pe o plajă din America a fost al lui George, iar Andreea a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea i l-a făcut lui George la începutul anului, de ziua lui de naştere.

 

„George când era mic și se uita la acel serial Sunset Beach își imagina că într-o zi, când o să crească, o să ajungă în America pe acea plajă.. nu știa cum, în ce fel și cu cine, dar la 10 ani i s-a întipărit în minte acea plajă. Atunci când i-am spus că visul i s-a împlinit, a fost foarte foarte emoționat și i-am făcut cadou biletele de avion de ziua lui pe 15 ianuarie. ' a mărturisit artista.

 

Florentina Liutic

 

Andreea Bălan s-a căsătorit în America. Cum a arătat buchetul ei de mireasăAndreea Bălan s-a căsătorit în America. Cum a arătat buchetul ei de mireasă

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter