Andreea Bănică, în cea mai sexy ipostază. Imaginea care a stârnit un val de controverse pe internet

Publicat pe

Andreea Bănică are doi copii, un soț iubitor, o carieră de succes și arată senzațional la 40 de ani. Artista a avut curajul să pozeze într-o ipostază cum rar ne este dat să o vedem. Fără inhibiții, Andreea Bănică a încărcat pe rețelele de socializare o imagine incendiară.

De ceva vreme, Andreea Bănică este mult mai încrezătoare și nu are nicio problemă în a-și arăta formele pe social media. Cântăreața este mulțumită de felul în care arată și asta ne putem da seama după fotografiile pe care le postează.

Ultima imagine postată de Andreea Bănică a stârnit un val de controverse pe internet. Sexy, în costum de baie, pe terasa hotelului și cu priveliște către mare, vedeta s-a lăsat fotografia de la spate, iar cel mai probabil fotograful este chiar soțul ei. Evident, posteriorul Andreei Bănică iese în evidență, iar cu siguranță mulți nu și-au putut lua ochii de la el.

Este de apreciat că Andreea Bănică arată atât de bine la 40 de ani și că are grijă de ea. Nu se vede niciun pic de celulită pe picioarele artistei, iar asta cu siguranță o bucură extrem de mult. Nu este prima dată când Andreea Bănică s-a fotografiat într-o astfel de ipostază. În urmă cu câteva săptămâni, vedeta s-a pozat goală în cadă, iar imaginea a făcut furori.

Nici de data aceasta Andreea Bănică nu a scăpat de criticile internauților. Urmăritorii de pe social media ai cântăreței s-au împărțit în două tabere, unii o apreciază, iar alții o critică. Mai mult, Andreea Bănică își asumă tot și le răspunde celor care lasă comentarii răutăcioase.

La fotografia cu pricina, Andreea Bănică a reușit să strângă aproximativ 13.000 de aprecieri. 'Ai totuși o vârstă și va trebui să ții cont de asta! Nu îți poți permite să faci lucruri pe care le făceai la 20 de ani! Nu asta înseamnă să fii o mămică cool!', este unul din zecile de comentarii primite de vedetă. Sunt și mulți oameni care o apreciază pe artistă pentru calitățile pe care le are: 'Te admir mult pentru felul în care arăți! O femeie, soție și mamă de invidiat, iar în ceea ce privește poza, fiecare e liber să pună ce vrea pe profilul lui!'

Andreea Bănică, în cea mai sexy ipostază. Imaginea care a stârnit un val de controverse pe internetAndreea Bănică, în cea mai sexy ipostază. Imaginea care a stârnit un val de controverse pe internet

FOTO: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter