Andreea Bănică – Primele detalii despre botezul lui Noah

Publicat pe

În acest weekend, Andreea Bănică şi Lucian Mitrea îşi vor boteza băieţelul, iar pregătirile pentru acest eveniment sunt pe ultima sută de metri.

 

Botezul este programat pentru duminică, Noah urmănd să fie botezat într-o biserică din Bucureşti, iar petrecerea va avea loc la un restaurant din Herăstrău.

 

„Botezul va fi ca o taină', după cum au dezvăluit naşii micuţului care va fi botezat de aceeaşi naşi care au creştinat-o pe Sofia, surioara lui Noah, dar şi de Sanda Mihai, o bună prietenă de-ale Andreei. Sanda este cea care l-a botezat weekend-ul trecut şi pe Milan, băieţelul Valentinei Pelinel.

 

Într-un interviu pentru Teo Show, Andreea şi Lucian au dezvăluit meniul pe care l-au ales împreună cu naşii lui Noah pentru botez.

 

Invitaţii lor se vor delecta cu salată de cartofi mov cu păstrăv afumat, crevete gigant în crustă de migdale, ton proaspăt cu piper negru și sare de mare în sos bonzo și ghimbir murat, felii de vită black angus și trufe proaspete, brânza fină de capră în foietaj.

 

„Trec printr-un stres continuu', a mărturisit Andreea Bănică cu 4 zile înainte de botezul băieţelului ei. „Prietenii noştri se vor simţi bine alături de noi.', a mai spus vedeta care a încercat să păstreze şi unele lucruri secrete despre acest moment special.

 

Foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro