Andreea Raicu – Starul sexy de la petrecerile Viva! Cum comentează Ovidiu Buta ţinutele vedetei

Publicat pe

Dintre sutele de vedete care pasesc pe covorul rosu intins in fiecare an pentru petrecerea Viva!, sunt cateva nume pe care toata lumea le asteapta cu interes ca sa vada „ce mai poarta”. Nu intamplator, sunt fetele care ne-au invatat prin puterea exemplului ce inseamna o tinuta „de seara”, o tinuta „de cocktail”, ce sa porti si ce sa nu porti si, cel mai important, cum sa te simti bine cu alegerile tale vestimentare. 

 

Daca ar fi sa facem un top al celor mai influente vedete pe covorul rosu, coronita (Dolce and Gabbana, fireste) i-ar reveni fara drept de apel Andreei Raicu. De ani de zile ea reuseste sa polarizeze atentia tuturor, in ciuda zecilor de vedetute care folosesc evenimentul pentru a se face remarcate. Iar secretul Andreei sta tocmai in aceasta atitudine fireasca ce o caracterizeaza si in relaxarea vestimentara. Daca, in perioada rochiilor de nasa din poliester batut cu cristale, 90% din populatia Romaniei parea plecata la o nunta cu ifose, Andreea aparea in cea mai simpla rochie din voal nude, fara accesorii in exces, demonstrand publicului spectator ca nu ai nevoie de 10 metri patrati de plasa ca sa arati cu adevarat senzational.

Ovidiu Buta, Foto: arhiva Viva!

 

Andreea Raicu – Starul sexy de la petrecerile Viva! Cum comentează Ovidiu Buta ţinutele vedeteiAndreea Raicu – Starul sexy de la petrecerile Viva! Cum comentează Ovidiu Buta ţinutele vedetei

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter