Andreea Bănică știe cel mai ciudat remediu pentru durerile de burtă ale fiului său

Publicat pe

După ce a devenit pentru a doua oară mamă, Andreea Bănică (38) experimentează din nou nopțile nedormite din primele luni de viața ale celui mic.

Noah Andrei, mezinul familiei, de doar 3 luni, are colici, ceea ce nu îi lasă să doarmă pe părinții săi. Andreea a încercat mai multe remedii pentru a calma durerile de burtă ale celui mic, însă doar unul singur a dat rezultate 100%: zgomotul uscătorului de păr.

Inițial am crezut că este căldura feonului, însă ulterior am aflat de fapt că este vorba despre „zgomotul alb'. Acesta seamănă cu cel pe care bebelușul l-a auzit în viaţa intrauterină, imitând zgomotul fluxului sanguin prin vasele de sânge şi sunetele care vin din exterior. Da, face minuni și îl liniștește pe Noah imediat cum dau drumul uscătorului de păr sau când îi pun de pe Youtube zgomotul feonului. Acum nopțile noastre sunt mai frumoase în primul rând pentru că Noah Andrei doarme liniștit, iar eu sunt fericită pentru liniștea lui.', a scris Andreea pe blogul ei.

Noah Andrei s-a născut pe 16 noiembrie 2016. Cântăreața mai are o fetiță, Sofia, în vârstă de 7 ani.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Andreea Bănică a făcut lumină: ce operații are artista

Andreea Bănică și-a revenit spectaculos după naștere

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter