Andreea Esca e încântată de iubitul fiicei sale

Publicat pe

Acum 17 ani, Andreea poza, alături de Alexandre, pentru primul său pictorial în Viva! De atunci, în viața celor doi au apărut Alexia (16), care are deja un iubit, și Aris (13) , singurii care te fac să realizezi că mama lor nu mai are 20 de ani. Din fericire, Andreea este o mamă cool, care susține povestea de dragoste dintre fiica ei și Mario Fresh (17), băiatul-minune din noul val de interpreți autohtoni.

 

 

Povestea de dragoste adolescentină dintre Alexia și Mario, începută anul trecut, pare să nu mai fie doar un joc de copii, cei doi bucurându-se și de susținerea familiilor. Dacă anul trecut presa glumea pe seama relației celor doi tineri, afirmând că Andreea Esca s-a „încuscrit” cu Alex Velea, al cărui protejat este Mario (puștiul locuiește cu Antonia și cu Alex din 2014), anul acesta relația celor doi tineri a trecut deja la un alt nivel: familiile lor s-au cunoscut și chiar au petrecut de Revelion împreună, într-o stațiune montană.

 

 

Deși este la curent cu viața sentimentală a fiicei sale, Andreea nu a vorbit până de curând despre asta, însă subiectul a devenit imposibil de evitat, dat fiind că Alexia și Mario nu-și mai ascund dragostea, postând poze cu ei în ipostaze tandre pe site-urile de socializare. În cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV, vedeta făcut primele declarații cu privire la iubitul fiicei sale, vorbind despre el în termeni elogioși: „Chiar îmi place tare mult de Mario. Mi se pare un băiat talentat, muncitor, văd că e pasionat de ceva. E un băiat foarte respectuos, dintr-o familie foarte normală, civilizată”. Într-adevăr, Mario Gălățanu are toate șansele să ajungă departe, primul său hit, „Am rămas cu gândul la tine”, în care cântă alături de Alex Velea, înregistrând mai mult de 14 milioane de vizualizări pe YouTube, un record greu de atins chiar și de către artiști consacrați.

 

 

 

Mario l-a cucerit, se pare, și pe Aris, fratele Alexiei, cu atât mai mult încât au în comun pasiunea pentru muzică. Andreea a povestit, amuzată, că acum cei doi cântă împreună, spre disperarea vecinilor: „Aud din stradă, când mă apropii de casă. Ori e Aris la tobe, ori e Mario la pian”. Iar faptul că, în premieră, anul acesta Mario a fost invitat să participe la împodobirea bradului în familia Eram spune multe despre statutul proaspăt câștigat de artist în familia iubitei sale. De altfel, părinții celor doi tineri s-au întâlnit de Sărbători, petrecând Revelionul împreună la munte, semn că sunt încântați de relația dintre copiii lor.

 

 

 

Oana Pantazi; Foto: Facebook, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter