Vedete din România care vor (re)deveni părinți în 2017

Publicat pe

Barza a fost foarte ocupată în ultima vreme, pentru că multe vedete din țara noastră ne-au anunțat că își vor mări familia.

 

După surpriza anunțată de Ilinca Vandici, la sfârșitul anului trecut, după sarcina Cătălinei Grama, aka Jojo, care îl va face tătic foarte curând pe iubitul ei, Paul Ipate, pentru prima oară, cei doi având foarte puțin de așteptat până ce vor face cunoștință cu noul membru al familiei, iată că vine rândul și Cristinei Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu.

 

Prezentatoarea de la Kanal D se bucură de această minune pe care a așteptat-o de foarte mulți ani, alături de Mădălin, care mai are doi copii din căsnicia anterioară, așadar nu duc lipsă de experiență parentală. Cei doi au mărturisit că sarcina a venit într-un moment neașteptat, după multe rugăciuni și după o frumoasă vacanță petrecută în insula Corfu, și sunt foarte emoționați de veste.

 

Printre părinții celebri ai anului 2017 se numără – din nou – fotbalistul Adrian Mutu, care va fi binecuvântat cu al patrulea copil, un băiețel pe care îl așteaptă alături de noua sa soție, frumoasa și tânăra Sandra.

 

Christian Sabbagh, binecunoscutul prezentator de la Kanal D, este și el în al noulea cer din același motiv, așteptând ca în acest an să se nască Anais, fetița pe care i-o va dărui iubita lui, Iulia, iar Mircea Radu așteaptă un al doilea copil alături de soția lui, Raluca Olaru, după ce, în urmă cu trei ani, au devenit pentru prima oară părinții unui băiețel.

 

Având în vedere că suntem la început de an, cu siguranță vom mai auzi astfel de vești bune și de la alte vedete.

 

Alexandra Zarnescu

 

Vedete din România care vor (re)deveni părinți în 2017Vedete din România care vor (re)deveni părinți în 2017
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter