Andreea Esca – Weekend în familie. Fotografia cu care şi-a surprins fanii

Publicat pe

Andreea Esca a avut parte de un weekend extrem de relaxant, prezentatoarea Pro Tv împărtăşindu-le fanilor săi o fotografie care a strâns mii de like-uri.

 

13533054_1059012194180468_7235841554119583206_n

 

„Cafeaua de dimineata la 100 de grade celsius:))). Nu mai ies pana diseara!!!!', a scris Andreea în dreptul unei fotografii în care apare bându-şi cafeaua în piscină.

 

Îmbrăcată în costum de baie, vedeta s-a ascuns parţial în spatele soţului său, iar fanii au apreciat faptul că cei doi ştiu să se distreze împreună. „Sunteți o familie frumoasă și fericită. Să fiți așa până la adânci bătrâneți.', i-au scris aceştia.

 

„Cred că fac eu ceva, dacă mă suportă de 18 ani. O prietenă îmi zicea: „pe voi o să vă pună la Antipa în niște borcane și pes­te niște ani de zile, când n-o să mai existe instituția căsătoriei, o să zică: «uitați copii, vedeți, înainte oamenii trăiau în cuplu» și o să arate borcanul cu voi., povestea Andreea într-un interviu pentru revista Viva!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter