Chris Noth (Mr Big) - La Bucureşti, pentru o seară

Publicat pe

Cu toate ca zborul sau catre Bucuresti a avut o intarziere de patru ore, Chris Noth (61) a ajuns aseara la Bucuresti pentru a vedea la Teatrul Metropolis „Paganini”, piesa bunului sau prieten, regizorul Mick Davis.

 

chris noth1

 

Starul cunoscut pentru rolurile din Sex&the City sau The Good Wife a luat parte inainte de inceperea piesei, care s-a jucat de doua ori in aceeasi seara special pentru el, la o scurta conferinta de piesa.

 

A refuzat sa vorbeasca despre rolul care l-a facut cu adevarat celebru, Mr Big din Sex&The City, declarand ca o data ce a incheiat un proiect nu se mai intoarce in trecut, dar a vorbit cu placerea despre prietenia de 20 de ani care il leaga de Mick Davis si de seria pentru care filmeaza in aceasta perioada la Budapesta, Tyrant, drama plasata in Orientul Mijlociu, in care joaca rolul unui general.

 

chris noth2

 

Chris a venit la Bucuresti cu sotia sa, Tara Wilson (34), pe care a cunoscut-o in 2002, dar cu care, intocmai ca Mr Big cu Carrie Bradshaw, s-a casatorit multi ani mai tarziu, in 2012. In 2008, cei doi au devenit parintii unui baietel.

 

Oana Popoiag

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter