Andreea Ibacka, replică neașteptată pentru Adela Popescu în direct, la TV, pe motiv că n-a fost invitată la botez: "Să dăm cărțile pe față..."

Publicat pe

Andreea Ibacka și Adela Popescu sunt prietene de ani buni, mai ales că amândouă au aceeași pasiune, actoria. Ei bine, invitată la emisiunea Vorbește lumea, soția lui Cabral a avut să-i facă niște reproșuri prezentatoarei de televiziune. Iată de ce la a pornit discuția între cele două!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În urmă cu doar câteva săptămâni, Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat fiul cel mic, pe Adrian. Evenimentul a fost unul restrâns, doar prietenii și familia le-au fost alături într-o așa zi importantă. Însă, se pare că Andreea Ibacka nu a fost invitată! Asta nu o spunem noi, ci actrița, care a ținut să-și întrebe prietena în direct de ce nu s-a numărat printre invitați.

Andreea Ibacka, replică neașteptată pentru Adela Popescu în direct, la TV, pe motiv că n-a fost invitată la botez: "Să dăm cărțile pe față..."Andreea Ibacka, replică neașteptată pentru Adela Popescu în direct, la TV, pe motiv că n-a fost invitată la botez: "Să dăm cărțile pe față..."

Discursul a avut loc în cadrul emisiunii Vorbește lumea de la Pro TV. Iată cum a decurs dialogul între cele două artiste, dar și cum s-a motivat Adela Popescu!

Citește și: Cum au gestionat Adela Popescu și Radu Vâlcan momentele dificile în relație:„Atenţia noastră toată nu are cum să fie mereu îndreptată unul către celălalt’/ EXCLUSIV

Citește și: Ce are Adela Popescu în geantă. Prezentatoarea TV, dată de gol de colegii de platou:„Vai de capul meu!’

Citește și: Ce tratament naturist folosește Ramona Bădescu pentru îngrijirea pielii, la 53 de ani: „Un amestec…'

Citește și: Cum o pregătește Oana Roman pe fiica sa, Isabela, pentru despărțirea de Marius Elisei: „Trebuie să am niște discuții cu ea’

Andreea Ibacka, replică neașteptată pentru Adela Popescu în direct, la TV

Recent, Andreea Ibacka a fost invitată la emisiunea Vorbește lumea. Printre altele, actrița a întrebat-o pe Adela Popescu de ce nu a fost invitată la botezul micuțului Adrian, care a avut loc în urmă cu ceva săptămâni.

Ei bine, prezentatoarea a ținut să precizeze faptul că totul s-a pregătit cât s-a putut de repede și, de fapt, ar fi invitat-o pe Andreea.

Shurubel: Ce s-a întâmplat între voi? De ce sunteți certate?

Andreea Ibacka, către Bogdan Ciudoiu și Shurubel: Pe voi v-a invitat Adela la botez? Eu nu am reușit să ajung pe „lista scurtă'. De cât timp suntem prietene noi?

Adela Popescu: De dinainte să te cunoști cu Cabral și eu…

Andreea Ibacka: Eram amândouă foarte mici, 15 ani și filmam la Buftea și cu toate astea eu nu am fost invitată la botez.

Adela Popescu: Haide, totuși, să dăm cărțile pe față. Noi ne-am împărțit, eu cu soțul, și am zis să organizăm repede botezul ăsta, că rămâne copilul nebotezat. Am anulat un botez la care erai invitată!

Andreea Ibacka: De-aia zis că aproape am fost invitată, că prima oară m-ai chemat. La reprogramare n-am mai intrat.

.Dialogul a fost extrem de savuros și nu s-a pus problema ca cineva să se supere.

Adela Popescu: Apoi soțul meu l-a sunat pe Cabral să-l invite la botez.

Andreea Ibacka: Care Cabral, ce să vezi, are atâtea pasiuni și e plecat de acasă, a mers la un raliu.

Adela Popescu: A uitat să-ți comunice. Asta a fost, de fapt problema.

Andreea Ibacka: De fapt, dai problema în curtea noastră!

Adela Popescu: Ați fost invitați la botez!

Andreea Ibacka: Da, Radu l-a chemat pe Cabral, al meu are și el o vârstă, nu era în București și a uitat să-și zică, dar eu aș fi venit singură, cu unul dintre copii. A doua zi m-a sunat, drăguța de ea, și mi-a zis „Tu știi că noi te-am chemat la botez'.

Adela Popescu: Morala este alta: lucrurile importante trebuie discutate între femei.

De ce și-au botezat Adela Popescu și Radu Vâlcan băiețelul la 10 luni

Sâmbătă, pe 7 mai, Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat fiul cel mic, pe Adrian, în vârstă de zece luni. Prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea, de la PRO tv, a povestit, într-un interviu, care a fost motivul pentru care au făcut botezul lui Adrian la zece luni și nu la trei, cum se obișnuiește. 

„La noi ca la nimeni. Am și vorbit cu Radu și i-am zis că nu se poate, suntem ceva ce nu mai există. Copilul trebuia botezat ca la carte, la trei luni. Ne-am organizat frumos, petrecere, tot ce trebuie, am antamat la restaurant, am făcut aranjamente florare, foto corner, nu știu ce invitații, tot.

Cu trei zile înainte am făcut Covid și am anulat tot. După care a fost etapa aia de pandemie și s-a întrerupt pentru o scurtă perioadă, apoi a început turul doi de pandemie, iar am încercat să ne protejăm rudele și așa mai departe.

Și acum când ne-am întors de la Paște am stat și ne-am gândit că nu se poate, trebuie să ne apucă de treabă, să stabilim o dată și să facem botezul copilului. Are 10 luni, nu puteam să-i tăiem moțul și să-l și botezăm în același timp’, a povestit Adela Popescu. 

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter