Cum au gestionat Adela Popescu și Radu Vâlcan momentele dificile în relație: „Atenţia noastră toată nu are cum să fie mereu îndreptată unul către celălalt”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Cum au gestionat Adela Popescu și Radu Vâlcan momentele dificile în relație. Formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc, însă nici ei nu au fost scutiți de momente dificile, precum se întâmplă în orice relație. Dar cred în fidelitate absolută și că pot rezolva orice comunicând. Adela și Radu ne-au vorbit deschis despre ce se întâmplă în relația lor și cum depășesc perioadele stresante.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cum sunteți voi, Adela și Radu, ca și cuplu? Mi se pare mie sau secretul vostru este acela că nu vă luați în serios prea tare? Pe ce valori este construită relația voastră?

R: Pe încredere și pe respect. Atât între noi, cât și noi în raport cu ceilalți. Valorile care ne-au ghidat în viață, separat, s-au întâlnit și am reușit să construim ceva frumos împreună.

Cum au gestionat Adela Popescu și Radu Vâlcan momentele dificile în relație: „Atenţia noastră toată nu are cum să fie mereu îndreptată unul către celălalt'/ EXCLUSIVCum au gestionat Adela Popescu și Radu Vâlcan momentele dificile în relație: „Atenţia noastră toată nu are cum să fie mereu îndreptată unul către celălalt'/ EXCLUSIV

Adela Popescu: „Am avut perioade în care nu a mai fost timp de pupicul de noapte bună'

Cred că sunteți unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Totuși, a fost vreun moment în care ați simțit că relația voastră se clatină, că vă îndepărtați sau că vă pierdeți unul pe celălalt?

A: Am avut perioade în care nu a mai fost timp de pupicul de noapte bună, asta pentru ca eu adormeam cu doi copii pe mine şi Radu cu celălalt. Deci, da, sunt momente când atenţia noastră toată nu are cum să mai fie îndreptată unul către celălalt, dar e normal, cred, să fie aşa. Însă, când simţim că se prelungeste starea, ieşim la o cină, deschidem un prosecco, povestim despre ce ne doare şi reușim să ne reconectăm.

R: Este evident că în viața fiecărui cuplu există discuții, mai mari sau mai mici. Nici noi nu facem excepție. Dar niciodată nu s-a ajuns în punctul în care ne-am fi putut gândi că nu există ieșire din situația respectivă. Și asta, pentru că ne cunoaștem suficient de bine încât să știm cum să gestionăm momentul. Dar, cum spuneam, trebuie să existe o bază solidă. Ceea ce, din fericire, în cazul nostru a rămas la fel.

Adela Popescu: „Radu este introvertit cu cei din jur, acasă turuie pur şi simplu'

Cred că suntem cu toții de acord cu faptul că unul dintre secretele unei relații este comunicarea. Radu, tu ai declarat că ești un tip introvertit. Culmea, nu pari! Acum vă întreb… Cât de greu ți-a fost, Adela, să accepți treaba asta? Radu, ai încercat să te mai schimbi, de dragul Adelei, de dragul relației voastre?

R: Nu am încercat, legătura noastră m-a făcut să îmi descopăr și alte laturi, nevoile mele intrinseci să fie satisfăcute. Așa consider. Nu am făcut ceva anume, pur şi simplu lucrurile au venit de la sine.

A: Radu este introvertit cu cei din jur, acasă turuie pur şi simplu. (zâmbește) Noi nu am fost deficitari niciodată la capitolul comunicare. E adevărat că eu iubesc mai mult decât el adunările şi mărturisesc că am devenit mai selectivă din cauza lui, însă nu mi se pare un sacrificiu prea mare pentru liniştea familiei noastre. Eu apreciez enorm că îmi respectă familia, că nu m-a pus niciodată să aleg, că înțelege cât de important este aspectul acesta pentru mine. Şi că înţelege că, dacă eu sunt fericită şi împăcată, pot oferi totul în relaţia noastră.

Cum a devenit Radu Vâlcan introvertit

Radu, cum ai devenit un tip introvertit? A fost un episod în viața ta care poate te-a marcat, în acest sens? Ai construit în mod conștient acest scut de apărare?

În perioada asta, se discută numai depre scuturi de apărare, mecanisme, deci vedem cât de importante sunt. Cred că toți cei care am prins și perioada comunismului am învățat să fim mai, să zicem, pragmatici, indiferent de zâmbetul și deschiderea pe care le afișează unul sau altul.

Citește și: Ce a făcut Adela Popescu în ziua nunții cu Radu Vâlcan:”M-am dus pe o bancuta si m-am pus să dorm”

Citește și: Adela Popescu, replică acidă pentru soțul ei, în direct la TV. Ce i-a spus Radu Vâlcan:'Asta e datoria ta de mamă'

Citește și: Cum își menține Laura Cosoi silueta în timpul sarcinii:„Am mâncat mult mai mult dulce, am simțit nevoia'/ EXCLUSIV

Citește și: Răbufnire la Insula Iubirii. Cine va face dezvăluirea șocantă:”Ce test mai e, dacă ne spunem ce să facem”

Radu Vâlcan: „Telefoanele noastre sunt la comun. Ne știm parolele reciproc'

Sunteți genul de oameni care spun pe loc ce îi deranjează? Ce vă mai deranjează reciproc, după… cred că 12 ani de relație?

R: Uneori da, uneori nu. Dacă ar fi să punctez ceva anume, ar fi faptul că, chiar dacă ne-am impus, nu reușim să lăsăm telefonul deoparte. Am reușit să scăpăm într-o măsură de meteahna asta, dar mai avem de lucrat.

A existat vreodată gelozie, cu adevărat, în relația voastră? Chiar, ce relație aveți fiecare cu telefonul celuilalt?

R: Niciodată nu am fost provocat din punctul ăsta de vedere. Poate că gelozia are rolul și însemnătea firești într-o relație, cât timp totul este constructiv. Telefoanele noastre sunt la comun. În sensul că ne știm parolele reciproc. N-avem nimic de ascuns. Avem grijă să le schimbăm doar în momentul în care le învaţă şi copiii. (zâmbește)

Credeți în fidelitatea absolută?

R: Absolut, și există!

A: Absolut! (zâmbește)

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MAI! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter