Cum își menține Laura Cosoi silueta în timpul sarcinii: „Am mâncat mult mai mult dulce, am simțit nevoia”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Cum își menține Laura Cosoi silueta în timpul sarcinii. Gravidă a treia oară și pe ultima sută de metri cu sarcina, actrița ne-a spus cum a reușit să se mențină în formă, cu toate că nu a putut face de data acasta sport deloc, spre deosebire de celelalte două sarcini.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Odată cu fotografiile despre care am amintit mai devreme, cu tine însărcinată, am observat și cât de bine te menții în sarcină. Tu nu ai pofte? Ții o dietă anume sau cum reușești să spui „stop și „nu tentațiilor de orice fel?

Nu aș spune că nu m-am transformat, pentru că îmi accept transformările corpului. Nu mi se pare că kilogramele în plus mă fac mai puțin dorită sau mai puțin femeie. Ba dimpotrivă, în ceea ce mă privește, din toată perioada vieții mele de 40 de ani, e clar că în momentele în care sunt însărcinată mă simt în forma mea desăvârșită de femeie, din toate punctele de vedere. Tocmai de aceea, probabil că am tot repetat experiența și n-aș putea spune că nu mănânc anumite lucruri, chiar am mâncat foarte mult dulce în cele două sarcini, cel puțin acum și cu Vera am mâncat mult mai mult dulce, am simțit nevoia, aveam și sentimentul că o să-mi iasă glicemia foarte mare la analize, dar nu s-a întâmplat, deci totul e în grafic, se pare că așa simte organismul să reacționeze.

Cum își menține Laura Cosoi silueta în timpul sarcinii: „Am mâncat mult mai mult dulce, am simțit nevoia'/ EXCLUSIVCum își menține Laura Cosoi silueta în timpul sarcinii: „Am mâncat mult mai mult dulce, am simțit nevoia'/ EXCLUSIV

Laura Cosoi: „Eu n-am putut să fac sport'

E foarte important să mergi pe instinct și să ajungi să îți cunoști foarte bine organismul, să-l asculți până la urmă, e foarte important să te hidratezi, să faci sport, dacă poți. Eu n-am putut să fac sport, cel puțin în sarcina asta, absolut deloc. La Rita să spunem că am făcut mai mult, dar nu am putut, însă apreciez femeile care pot să facă asta. Pe mine faptul că am făcut sport de performanță sunt convinsă că m-a ajutat foarte mult. Corpul e făcut să se transforme și trebuie să te accepți, să te obișnuiești cu aceste transformări și să le primești așa, cu brațele deschise, să înțelegi motivul pentru care se întâmplă.

Citește și: Cum le-a spus Laura Cosoi fetițelor ei că e însărcinată a treia oară! Cum au reacționat Rita și Vera:„Asta a fost remarca'/ EXCLUSIV

Citește și: Laura Cosoi, primele declarații despre numele celei de-a treia fetițe:„Se potrivește foarte bine cu ea' / EXCLUSIV

Citește și: Actrița Ada Condeescu, mărturisire dureroasă:M-am confruntat cu hărțuire din partea femeilor din industrie' / EXCLUSIV

Citește și: Sânziana Buruiană alăptează de șase ani și jumătate încontinuu:”Aș putea să intru în Cartea Recordurilor”

Laura Cosoi: „Noi ne ocupăm exclusiv de fetițe'

Știm că la Rita, tu și Cosmin ați vrut să vă ocupați singuri de tot ceea ce înseamnă creșterea ei… Dar pe măsură ce familia se mărește, nu simțiți nevoia și de ajutor? Aveți planuri să vă luați bonă sau să acceptați ajutor din partea familiei?

O, s-au întâmplat… Da, e complicat să lași pe cineva în familia ta. În momentul ăsta, noi avem pe cineva care ne ajută în fiecare zi în casă, la curățenie, însă în continuare nu avem o bonă pentru copii, dar da, dacă e nevoie, mai vin bunicii și ne ajută. Totuși, noi ne ocupăm exclusiv de ele, în sensul că, bunicii fiind plecați, normal că nu putem să ieșim în oraș seara împreună. Doar dacă vin bunicii, pentru că altfel nu are cine să culce copiii. Nu știm pe viitor cum va fi, așteptăm să vedem după ce se naște cea mică ce se va întâmpla. Dacă suntem depășiți, cu siguranță vom apela la un ajutor, însă considerăm că faptul că noi le-am crescut și ne-am ocupat exclusiv de ele e un beneficiu foarte mare în evoluția lor și în relația pe care le-am creat-o.

Laura Cosoi: „A fost un haos total de când am rămas însărcinată'

Deși sarcina e avansată, nu ai neglijat nici pe departe cariera… Și nu mă refer aici la rolul de blogger sau influencer, ci la meseria de actriță. Ba chiar ai piese de teatru în provincie…

Într-adevăr, a fost o perioadă destul de aglomerată. Eu când am rămas însărcinată acum, mă gândeam cum o să stau eu în ultimele trei luni pe canapea și o să mă uit la seriale, copiii o să meargă la creșă și la grădi și o să fiu liniștită… Nici gând! A fost un haos total de când am rămas însărcinată. Până la final va fi așa, pentru că nu s-au liniștit încă apele. Nici nu fac ceva ce nu aș putea să fac, adică nu trag de mine și mă obosesc în mod special. Într-adevăr, joc în mai multe spectacole, pe care le joc de ceva timp, motiv pentru care a fost destul de simplu. Adică au fost niște spectacole ușor de abordat.

Joc în „Barza domnului ministru, un spectacol pe care-l joc de aproape 10 ani, joc în „Rude cu nevastă-mea, în regia lui Dan Tudor, iarăși un spectacol pe care-l joc atât la Sala Dalles, cât și prin țară, am fost cu el în turneu, „Ghici cine te sună?!, care e un spectacol în regia Taniei Popa și e o comedie absolut impresionantă, ce se joacă la Teatrul „Elisabeta. Cel mai nostim e că în fiecare spectacol, cumva, rolul meu presupune o sarcină. În „Ghici cine te sună?! îmi doresc să rămân însărcinată, în „Barza domnului ministru aflu că sunt însărcinată, iar în „Rude cu nevastă-mea mă dau drept însărcinată. Și iată că, în viața de zi cu zi, am rezolvat problema. (râde) Deci cumva atrag chestia asta. Mă amuză foarte tare. Uite, chiar acum m-am întors de la premiera lungmetrajului „Secretul lui Zorillo. E un film care a intrat din 22 aprilie în cinematografe, e o parodie despre lumea dacilor, o lume total altfel decât o știm noi din cărți.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MAI! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter