Sânziana Buruiană alăptează de șase ani și jumătate încontinuu: "Aș putea să intru în Cartea Recordurilor"

Publicat pe

Sânziana Buruiană trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Nicolae Zuluf. Cei doi au împreună două fetițe superbe, iar de curând vedeta a făcut declarații despre viața de mămică. Printre altele, a precizat că alăptează de șase ani neîntrerupt și vrea să intre în Cartea Recordurilor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sânziana Buruiană a renunțat de ceva vreme la lumea mondenă, dar asta nu înseamnă că încă nu mai poate surprinde pe nimeni. Fosta asistentă de televiziune a șocat pe toată lumea când a mărturisit că alăptează de mai bine de șase ani de zile încontinuu. Aceasta chiar își dorește să intre în Cartea Recordurilor.

Sânziana Buruiană alăptează de șase ani și jumătate încontinuu: "Aș putea să intru în Cartea Recordurilor"Sânziana Buruiană alăptează de șase ani și jumătate încontinuu: "Aș putea să intru în Cartea Recordurilor"

Totodată, în cadrul unui interviu, vedeta a vorbit despre viața de mămică, dar și schimbările pe care le-a făcut de când s-a mutat din țară. Iată declarațiile Sânzianei Buruiană!

Citește și: Sânziana Buruiana s-a mutat din România! Unde locuiește acum și din ce trăiește:”Muncesc o oră și câștig dublu”

Citește și: De la ce a pornit scandalul monstru dintre Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană.Erau ca două surori, iar acum nu se mai suportă!

Citește și: De ce și-au botezat Adela Popescu și Radu Vâlcan băiețelul la 10 luni: „La noi, ca la nimeni’

Citește și: Luca Reghecampf și iubita lui, Asiana Peng, primele reacții după ce Corina Caciuc a născut: „Bine ai venit…'

Sânziana Buruiană alăptează de șase ani încontinuu

Sânziana Buruian a mărturisit că ea alăptează de șase ani și jumătate încontinuu. Pe fiica cea mare, Izabela, a alăptat-o patru ani și jumătate, până când a venit pe lume mezina familiei, Antonia. De atunci, a început să o hrănească la sân și mezina familiei.

Fosta asistentă de televiziune chiar își dorește să intre în Cartea Recordurilor și le sfătuiește pe femei să facă lucrul acesta cât mai mult timp.

„Chiar aș putea să intru în Cartea Recordurilor. Nu știu care a fost cel mai mare record, însă eu am deja șase ani și jumătate de alăptat neîntrerupt, pentru că mai întâi am alăptat-o pe Iza, foarte mult timp, iar apoi s-a născut cea mică și nu am făcut deloc pauză.

Le sfătuiesc pe toate femeile să facă lucrul acesta, pentru că imunitatea fetelor este foarte bună. Ele trec peste orice răceală foarte, foarte repede', a declarat Sânziana Buruiană, într-o intervenție televizată la Antena Stars.

Pe lângă că toate beneficiile aduse, Sânziana Buruiană mai precizează faptul că îi face plăcere să alăpteze.

Șase ani, da, continuu, pentru că mie, sincer, îmi este ușor. Le adorm foarte repede. În momentul în care le pun la sân, imediat. Adică eu nu mă chinui legănatul, niciodată nu le-am legănat ca să adoarmă sau să găsesc o grămadă de metode', a mai precizat blonda.

Sânziana Buruiana s-a mutat din România

După luni bune în care a apărut în reality-show-ul „Mămici de pitici cu lipici’, Sânziana a plecat din țară pentru că a primit un o ofertă greu de refuzat: gazdă a unei emisiuni de teleshopping în capitala Ungariei, pentru care este plătită considerabil.

„Îi mulţumesc lui Dumnezeu că El nu mă lasă niciodată pentru sufletul meu bun. Timp de un an, la „Mămici de pitici' am făcut lucruri frumoase împreună cu fetele mele şi m-am străduit să le arăt oamenilor de acasă cele mai frumoase activităţi alături de ele.

Am primit imediat oferta de a prezenta emisiuni de teleshopping la Budapesta.

Îi mulţumesc producătoarei de la „Mămici de pitici cu lipici’, pentru că datorită acestui proiect frumos care a cuprins şi naşterea celei de a doua fetiţe am ajuns să am acum un salariu dublu faţă de cel din ţară şi să lucrez o singură oră pe zi!’, a povestit vedeta.

sursă foto- Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter