De la ce a pornit scandalul monstru dintre Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană. Erau ca două surori, iar acum nu se mai suportă!

Publicat pe

Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană erau ca două surori, pe vremuri, însă prietenia lor s-a rupt odată ce s-au așezat la casele lor și și-au întemeiat familii. Bruneta susține acum că nu a fost niciodată prietenă cu Sâzniana, ci doar colege de emisiune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tonciu și Sânzi au rupt definitiv prietenia și nimeni nu a înțeles exact de ce. Atât de ireparabilă este cearta dintre ele, încât Andreea Tonciu nici măcar nu vrea să mai pronunțe numele fostei sale prietene, pe care, la vremea aceea, o considera soră.

Într-un episod de la 'Bravo, ai stil! Celebrities' a fost adusă în discuție cearta dintre cele două, însă Andreea a fost vehementă. Bianca Rus a venit cu poza fetiței Sânzienei Buruiană, făcându-i reclamă acesteia și hainelor ei. Maurice Munteanu a fost cel care a spus că și-ar fi dorit-o în concurs și pe Sânziana și a întrebat-o pe Andrea Tonciu dacă ele sunt tot certate.

Replica Andreei Tonciu nu a lăsat loc de interpretare în ceea ce privește relația dintre ea și Sânziana Buruiană. 'Noi nu am fost prietene. Am fost doar colege de emisiune', a spus Andreea Tonciu, potrivit wowbiz.ro.

Se pare că motivul principal al ruperii prieteniei dintre ele a fost intervenția Sânzianei Buruiană în scandalul de acum ceva vreme, când în presa mondenă se scria că Andreea Tonciu și soțul ei divorțează. Pe brunetă a deranjat-o foarte mult că Sânzi a vorbit despre căsnicia ei și acesta a fost motivul pentru care a încheiat definitiv toate scotelile cu Sânziana.

„Eu chiar nu am ce să vorbesc despre această domnişoară. Nu am mai vorbit de foarte mult timp. Nu mă interesează. Cu toate că ea se bagă aşa în viaţa mea şi nu ştiu de ce. Ea şi-a permis să îşi dea cu părerea despre ce s-a întâmplat de 1 mai la mare când nici măcar eu nu ieşisem să fac o declaraţie, dar a vorbit ea.” a spus Andreea Tonciu într-o emisiune TV, după ce se zvonise că are probleme în căsnicie.

Citește și: Război între Andreea Tonciu și Roxana Nemeș la Bravo, ai stil! Concurentele s-au jignit reciproc

S-au certat și după nunta Andreei Tonciu

După nunta Andreei Tonciu, Sânziana Buruiană s-a simțit rău, a vomitat și a dat vina pe ceva ce mâncase la nuntă. Deși, apoi a revenit cu o declarație că probabil a fost doar deocheată, pentru Andreea Tonciu, vorbele Sânzianei au fost de ajuns ca să fie supărată.

„Pe mine mă deranjează foarte mult acest subiect, dar nu am să intru în polemică cu absolut nimeni. Domnişoara Sânziana Buruiană a venit la evenimentul meu, a stat aproximativ o oră și a plecat. Nu ştiu dacă a mâncat ceva, având în vedere că este mămică şi alăptează, din câte ştiu eu, nu ai voie să mănânci anumite mâncăruri când alăptezi. Probabil o fi gustat ceva şi de-aia i-o fi fost rău, că am auzit că i-a fost rău şi celei mici. Nu am avut niciun reproș de la nimeni. Probabil că a fost deocheată”, a declarat Andreea Tonciu la o emisiune TV. 

Citeste si: Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu de la Bravo, ai stil! Celebrities, ceartă la cuțite: „Mai așteaptă tu mult și bine, că o să te ia…”

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter