Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu de la Bravo, ai stil! Celebrities, ceartă la cuțite: "Mai așteaptă tu mult și bine, că o să te ia..."

Publicat pe

Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu de la Bravo, ai stil! Celebrities au fost protagonistele unui nou scandal în platou, cele două concurente ironizându-se reciproc… Evident, cea care a deschis ostilitățile a fost bruneta, iar lucrurile au degenerat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu de la Bravo, ai stil! Celebrities au redeschis sezonul celebrului show în forță, cele două concurente încingând temperatura în platou. De această dată, Andreea Tonciu și-a găsit o nouă parteneră de scandal, în persoana Alexandrei Ungureanu, iar lucrurile au degenerat repede după ce bruneta a făcut unele comentarii cu privire la viața intimă a artistei…

Citește și: Trecutul neștiut al Annei Lesko. A venit la 16 ani din Republica Moldova și a fost dansatoare: „Inițial, în trupă, eu coseam costumele pentru fete”/ EXCLUSIV

Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu de la Bravo, ai stil! Celebrities, scandal din senin

Dat fiind că Andreea Tonciu are deja experiență în domeniu – sunt de notorietate scandalurile dintre ea și Bianca Rus, Maria Ilioiu și Raluca de la Bambi, de data aceasta și-a ales o victimă aparent mai puțin vocală, pe care a atacat-o în plin… Bruneta a atacat-o direct pe Alexandra, făcând o remarcă nepotrivită la statutul ei – pe scurt, a ironizat-o că nu este căsătorită, ținând să sublinieze că, în opinia ei, artista nu va fi cerută niciodată în căsătorie. Remarca ei malițioasă le-a deranjat atât pe artistă, cât și pe Calina, care a obiectat, luându-i apărarea Alexandrei.

Bruneta a atacat-o frontal pe artistă și uite așa a început un nou război, de data asta între Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu de la Bravo, ai stil! Celebrities… „De acum să mai umbli și tu la texte, vino cu replici noi', a replicat Alexandra, deranjată de stilul brunetei, care obișnuiește să caute ceartă din senin în fiecare ediție.

Citește și: Chef Cătălin Scărlătescu, mărturisiri sincere despre începuturile în bucătărie: „Un an am fost și eu șef… șeful cartofilor. Cred că am curățat tone”/ EXCLUSIV

Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu de la Bravo, ai stil! Celebrities, ceartă la cuțite: "Mai așteaptă tu mult și bine, că o să te ia..."Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu de la Bravo, ai stil! Celebrities, ceartă la cuțite: "Mai așteaptă tu mult și bine, că o să te ia..."

„Bătaie între pisici…”

Acela a fost începutul unui nou cat fight, cele două concurente scoțându-și imediat gheruțele, pentru că, în pofida calmului ei aparent, Alexandra Ungureanu nu s-a lăsat mai prejos.

„Tu nu trebuie să mă corectezi pe mine și trebuie să mă lași să zic ce vreau eu, înțelegi domnișoara Ungureanu? Domnișoară, cu toate că sunteți mai mare ca mine. Dumneavoastră sunteți încă domnișoară, nu sunteți măritată ca să vă zic doamnă', a ironizat-o Andreea.

„Stai liniștită, că nu mă grăbesc la măritat. Aștept…', a replicat alexandra Ungureanu. Replica brunetei a venit imediat însă: „Mai așteaptă tu mult și bine, că o să te ia… știi cine…', a completat Tonciu. 

Nici măcar după ce artista și-a atenționat colega că a făcut o remarcă nepotrivită – „A fost un comentariu foarte răutăcios la adresa vieții mele personale și nu mă cunoști' – Andreea a fost convinsă că nu a greșit cu nimic, neimpresionând-o nici observațiile celorlalte colege. Chiar dacă, aparent, războiul dintre Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu de la Bravo, ai stil! Celebrities pare să se fi stins aici, cu siguranță, focoasa brunetă are și alte concurente pe listă…

 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter