Bianca și Livian de la Puterea Dragostei au explicat de ce s-au despărțit: "Iubirea înseamnă să-l lași pe cel de lângă tine să fie fericit"

Publicat pe

Bianca și Livian, câștigătorii sezonului doi de la Puterea Dragostei, au avut o relație cu suișuri și coborâșuri, însă, se pare că de data aceasta despărțirea ar fi definitivă! Sau cel puțin asta susțin ce doi, expunând și motivele despărțirii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Bianca și Livian pare că a ajuns la final. Într-adevăr, cei doi și-au spus „adio” în reptate rânduri. Tatăl Bincăi nu a fost de acord cu relația și se pare că diversele obstacole din calea fericirii lor nu au putut fi depășite.

Livian consideră că a fost frumos cât a durat, însă nu pot avea o relație. Are cuvinte de laudă la adresa fostei parnere, însă amintește de o tensiune care nu le-ar da voie să se fie împreună și pe viitor!

Citește și: Vali Vijelie, amendat după un concert, pe litoral!Manelistul și fanii săi n-au ținut cont de distanțarea socială

Livian de la Puterea Dragostei: „Nu mai simt să meargă spre o relație”

A fost frumos tot ce-a fost, poate fi la fel de frumos, dar nu spre o relație. Sincer, nu mai simt să meargă spre o relație. În urma discuțiilor, a tuturor chestiilor. E o fată extraordinară, o parteneră de viață, care te îngrijește, te trage după ea pentru că ea este într-o continuă creștere. E foarte ambițioasă și puternică. Dar e ceva care provoacă o scânteie care deranjează, care ne aduce mereu într-un punct de tensiune.', a transmis Livian.

Reacția Biancăi nu a întârziat să apară, fosta concurentă dezvăluind chiar că a plâns la auzul declarațiilor lui Livian. Cu toate acestea, a subliniat că el nu i-a promis în niciun moment că relația lor va rezista.

Citește și: Sam Smith nu se mai ferește că e gay și a dat frâu liber pasiunii în plină stradă!Artistul a fost surprins sărutându-se pasional cu noul iubit

'Aseară după ce am văzut vlogul lui, am fost supărată, am stat și am plâns o oră încontinuu, însă i-am scris înainte sa adorm..Am avut speranțe că o să fim împreună, el niciodată nu mi-a promis că vom fi împreună. Nu mi-a promis chestii mărețe. Noi am trăit prezentul, chiar eu i-am sugerat asta. Am zis că cel mai bine este să trăiesc prezentul, să nu mă mai gândesc la cai verzi pe pereți, să nu mă mai gândesc la promisiuni deșarte, pentru că unii oameni nu se țin de ele. El nu mi-a promis. El mi-a zis doar c-o să fie bine', a fost reacția Binacăi după vlogul lui Livian.

Fosta concurentă a amintit decerturile și diferențele dintre ei, exsitând destul momente în care a pus la îndoială legătura dintre ei.

Citește și: Chadwick Boseman a murit la 43 de ani!Actorul se căsătorise în secret în ultimele luni de viață

'Eu niciodată n-am fost constantă cu gândul, mă gândeam că n-o să fiu cu el, aveam niște certuri și mă enerva. Și el la rândul lui, la fel. În perioada în care eram împreună tot timpul îi ziceam să ne despărțim, că simțeam eu că nu ne înțelegeam', a adăugat fosta concurentă.

Bianca de la Puterea Dragostei nu vrea să se mute la Cluj

Un alt motiv al despărțirii și pentru care relația nu a funcționat ar fi dorințele diferite ale celor doi: el își dorește să stea în Cluj, ea vrea să rămână în București.

Citește și: Dana Rogoz și-a botezat fetița!Imagini inedite de la petrecere

'Nu reușim să ne înțelegem, la mine este vârsta și nu numai. Sunt o persoană sensibilă, el este mai rațional, el gândeste foarte mult cu mintea, eu gândesc cu sufletul. Eu îmi doresc să stau la București, el își dorește să stea la Cluj. Eu nu m-as muta la Cluj, deși aș face sacrificiul ăsta, dar doar dacă as fi că într-adevăr ar fi să ne logodim sau o chestie de genul. Nu-mi doresc să știu că merg și eu stau în apartamentul meu și el în apartamentul lui. Daca ar fi să mă mut în Cluj, ar fi doar dacă aș sti sigur că o să fie ceva mai mult între noi. În București am mai multe oportunități, vreau să încerc să-mi ajut familia', a mai povestit Bianca Comănici.

A suferit mult, însă acum, că a acceptat despărțirea, Bianca i-a făcut urări de bine fostului partener, dorindu-și ca el să-și găsească jumătatea, o femeie pe placul lui, care să-l înțeleaă și să-i fie alături.

'Am suferit aseară, acum sunt bine. Ușor ușor îmi trec gândurile, pentru că iubirea înseamnă să-l lași pe cel de lângă tine să fie fericit. Eu îmi doresc din suflet ca el să fie fericit, să își găsească, dacă nu a găsit asta în mine, o fată pe placul lui.', a conchis Bianca de la Puterea Dragostei.

Citește și: Irina Loghin are coronavirus, după ce soțul și fiul ei au fost testați pozitiv cu COVID-19.Primele declarații ale interpretei de muzică populară: 'Nu zac la pat'

Bianca și Livian de la Puterea Dragostei au explicat de ce s-au despărțit: "Iubirea înseamnă să-l lași pe cel de lângă tine să  fie fericit"Bianca și Livian de la Puterea Dragostei au explicat de ce s-au despărțit: "Iubirea înseamnă să-l lași pe cel de lângă tine să  fie fericit"
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter