Dana Rogoz și-a botezat fetița! Imagini inedite de la petrecere

Publicat pe

La finele săptămânii trecute, Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, și-au botezat-o fetița, pe micuța Lia Elena, într-un cadru de poveste, iar printre invitați s-au numărat mai multe vedete.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Bucurie mare în familia Danei Rogoz și a lui Radu Dragomir! Cei doi proaspeți părinți și-au botezat, sâmbătă, fetița, într-un cadru de poveste, alături de prieteni și familie, în cadru restrâns.

„Azi a fost botezul fetiţei noastre minunate, Lia Elena. Să fii iubită şi fericită mereu, dragostea noastră! Noi te iubim infinit de mult şi îţi multumim că ne-ai ales, a scris Dana Rogoz pe pagina sa de socializare.

Dana Rogoz și soțul ei au ales o locație specială pentru creștinarea micuței lor – petrecerea de botez a avut loc în judeţul Giurgiu, în „căsuţa din poiană The Wedding House, care, după cum îi spune și numele, este perfectă pentru petreceri în grădină, fără fițe, country-chic. Un loc unde au lipsit ținutele pretențioase și toată lumea a fost relaxată și cu chef de distracție.

Citește și: Cum a fost cucerită Irina Loghin de soțul ei. A împlinit 81 de ani și 45 de căsătorie: 'Eram mai înaltă decât el, iar la nuntă, în biserică, l-am urcat pe o lădiță'

Dana Rogoz și-a botezat fetița! Imagini inedite de la petrecereDana Rogoz și-a botezat fetița! Imagini inedite de la petrecere

Andreea Esca, printre invitații la botez

Petrecerea a avut loc în aer liber, alături de doar câțiva invitați, însă de la eveneiment nu au lipsit prietenele Danei – Andreea Esca și Adela Popescu, însoțită de soțul ei, Radu Vâlcan. Toată lumea a purtat ținute lejere, boho-chic, și nu au lipsit nici pălăriile din paie sau sandalele cu talpă de iută. Andreea Esca a avut dublu motiv de sărbătoare, deoarece vedeta PRO TV, care, de altfel, a fost în formă maximă, a împlinit sâmbătă 47 de ani.

„A fost un an greu, complicat, ciudat. Dar de ziua mea îmi propun să fac orice pentru a continua să râd cu gura până la urechi, să dansez până la epuizare şi să iubesc oamenii până la sfârşitul sfârşitului! Vă mulţumesc! PS. Şi acum la dans, Dana Rogoz! Că botezăm cea mai frumoasă păpuşă vie!, a scris Andreea pe pagina ei de socializare.


Foto: Facebook, Instagram


 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter