Paul Diaconescu spune tot despre scandalurile de la Ferma: „George Piștereanu și George Burcea mi-au făcut zile fripte”

Publicat pe

Paul Diaconescu a participat la Ferma, alături de alte vedete din showbiz-ul românesc. S-a întors acasă cu 10 kilograme în minus, prietenii pe viață, dar și câteva noi proiecte. Au existat situații critice în concurs, dar Paul spune că a muncit cu adevărat și și-a dat toată silința pentru echipă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Paul Diaconescu a rezistat cinci săptămâni în Ferma, acolo unde, după cum el spune, George Piștereanu și George Burcea i-au făcut zile fripte.

„Da, mi-au făcut zile fripte acolo. Au făcut coaliție, au vorbit despre mine. Dar pot să-i disculp, că nu-mi sunt datori cu nimic și nici nu suntem prieteni. Sunt pur și simplu niște băieți cu care lucrez și cu care nu vreau să mă cert. Asta nu înseamnă că sunt prietenii mei', a spus Paul Diaconescu pentru click.ro.

Paul Diaconescu spune tot despre scandalurile de la Ferma: „George Piștereanu și George Burcea mi-au făcut zile fripte'Paul Diaconescu spune tot despre scandalurile de la Ferma: „George Piștereanu și George Burcea mi-au făcut zile fripte'

Citeste si: De ce a plecat, de fapt, Mihai Petre de la Românii au talent. „Acum se obișnuiește și el cu…'

A avut parte de un an extrem de greu

„Am descoperit o tumoare de 5 centimetri, la o ecografie. N-am avut nici o durere. Am ajuns la un doctor extraordinar, la Floreasca, la doctorul Oprescu. Cu o seară înainte de operație filmam pentru iUmor. Iar a doua zi m-am dus să mă operez. Au văzut că tumora e benignă. Tot atunci, din spital, sau nu știu de unde, am luat o bacterie. Nu mă plâng, trebuie să fiu recunoscător că nu a fost mai rău. Am stat la izolator, nu intra nimeni la mine, nu puteam să mă încordez, să tușesc, pentru că durea. Orice făceam durea. Dar mai mult mă dureau intestinele de la bateriile alea. Dădeau cu cloramină la intrare în cameră. Aveam un pat mic, a fost crunt ce a fost acolo. A fost solicitant. Atunci chiar eram slab. Am ieșit cu 63 de kilograme din spital. În spital a fost cea mai mare foame, chin și jale. Din Fermă am ieșit mai slab cu 10 kilograme, nu se compară cu nimic. Dacă nu aș fi avut experiența cu spitalul, aș fi ieșit traumatizat și din Fermă. Nu a fost simplu nici acolo, dar nu se poate compara', a spus Paul.

De ce s-au certat Paul Diaconescu și George Burcea

Deși se cunosc de atâția ani și sunt prieteni, Paul nu va crede deloc în declarațiile colegului lui și va avea o replică extrem de tăioasă: ‘Ăsta e duplicitar și eu n-am știut 10 ani’.

De ce se ceartă Paul Diaconescu și George Burcea la Ferma: 'Este duplicitar și n-am știut 10 ani'

Vezi galeria foto 

Viviana a aprins scandalul dintre ei

În urma norminalizarii pentru un nou duel, Paul Diaconescu şi George Burcea şi-au aruncat cuvinte grele. Paul l-a acuzat pe George că este ipocrit și că nu este deloc aşa cum vrea să arate publicului, în timp ce George l-a avertizat că nu este cazul să înceapă un război cu el.

Eu am rămas şocat când am văzut că m-a nominalizat. Nu mă aşteptam la asta pentru că îmi promisese altceva! Dar lumea o să vadă, în timp, cum este el, de fapt. Am crezut că este sincer când mi-a spus că îmi vrea binele, dar a fost o ipocrizie’, a spus Paul Diaconescu.

Te rog, nu încerca să mă bagi în acest scandal pentru că nu o să intru. Nu am vorbit aici să vorbesc cu Poliţia’, l-a avertizat Burcea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter