Însărcinată în 5 luni, Gina Pistol are interdicții! "Eu acum, din păcate, nu mai pot..."

Publicat pe

Gina Pistol este în al doilea trimestru de sarcină și trăiește cu emoție fiecare moment. Din păcate, acum vedeta descoperă și micile neajunsuri pe care le întâmpină femeile însărcinate…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și Smiley trăiesc cele mai fericite momente ale vieții lor de cuplu în aceste momente, cei doi urmând să devină, la începutul anului viitor, părinți de fată.

Dacă o bună bucată de timp și-au ascuns relația și, până acum ceva vreme, nu au vorbit despre sarcina Ginei, iată că, odată făcută dezvăluirea, vedetele au fost cât se poate de deschise în această privință.

Gina Pistol, care are o comunitate mare pe conturile de socializare, ține permanent legătura cu fanii și chiar le cere sfaturi mămicilor în devenire sau celor care au trecut deja prin această experiență. Recent, vedeta a mărturisit că, din cauza sarcinii, care se apropie vertiginos de al treilea trimestru, în viața ei s-au schimbat o mulțime de lucruri.

Citește și: Mihaela Rădulescu a povestit totul despre primul iubit și primul eșec în dragoste: „Nu mi-am pierdut niciodată capul după vreun om însurat”/ EXCLUSIV

„Îmi este dor de aspirator”

Dat fiind că are 38 de ani și nici nu spera să rămână însărcinată pe cale naturală, Gina Pistol trebuie să aibă mare grijă de evoluția sarcinii, drept urmare, unele lucruri îi sunt interzise. Într-o discuție contul ei de socializare – în care le-a întrebat pe prietenele ei virtuale cu ce se ocupă când sunt singure acasă -, vedeta de la Chefi la cuțite a mărturisit că nu se mai poate îndeletnici ca înainte de treburile casnice, care chiar îi făceau plăcere.

Însărcinată în 5 luni, Gina Pistol are interdicții! "Eu acum, din păcate, nu mai pot..."Însărcinată în 5 luni, Gina Pistol are interdicții! "Eu acum, din păcate, nu mai pot..."

„Ele fac curățenie, dragele de ele. Știu. Și eu fac la fel. E cel mai fain când rămâi singur acasă să faci curățenie. Doar că eu acum, din păcate, nu mai pot să fac curățenie. Îmi este dor de aspirator, recunosc. Dar eu când aspir, păi aspir nene în toate colțurile casei. Exteriorul casei, pe coș, interior, exterior, eu chiar aspir, dar acum nu mai am voie', a mărturisit Gina Pistol.

Citește și: Prinţul Albert de Monaco a curtat-o pe Camelia Potec, însă ea l-a refuzat: „Poți să fii și acasă prințesa cuiva'

Gina Pistol se confruntă cu retenția de apă

De altfel, sarcina Ginei vine cu diferite probleme, obișnuite pentru majoritatea femeilor gravidă.Viitoarea mămică a dezvăluit recent că se ocnfruntă cu retenția de apă și și-a întrebat prietenele de pe pagina virtuală cum se descurcă în această situație.

Voiam să vă spun că mă confrunt cu retenția de apă… deși, eu nu fac excese de niciun fel. Și, uneori, am impresia că sunt Gina de două ori. Vă întreb pe voi, cele care ați fost însărcinate, și pe cele care vă pregătiți să deveniți mame, cum procedați? Cum gestionați asta?’, spune Gina Pistol într-un videoclip scurt de pe rețelele de socializare.

„Are aproape 39 de ani, la o asemenea vârstă, sarcina implică niște riscuri mai ridicate decât atunci când ai 30. Grija este mult mai mare. Medicul i-a indicat Ginei să se ferească de efort, să lase munca deoparte si să stea liniștită, să se odihnească pe cât de mult posibil și să evite să stea ore întregi în picioare. Ea s-a conformat imediat și pur și simplu radiază de fericire, nu îi mai rebuie nimic, nu vrea să mai audă de nimic.

Tocmai de aceea, nici nu a mai acceptat vreun proiect. Nu o vom mai vedea nici la emisiunea lui Nea Mărin, așa cum ne-a obișnuit, nici nu va mai prezenta evenimente, nu nimic. Rămâne doar cu emisiunea Chefi la Cuțite, însă emisiunea tocmai a fost filmată, deci probabil că până la următoarea, ea probabil că o să și nască’, au declarat apropiați ai vedetei pentru playtech.ro

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter