De ce și-au botezat Adela Popescu și Radu Vâlcan băiețelul la 10 luni: „La noi, ca la nimeni”

Publicat pe

De ce și-au botezat Adela Popescu și Radu Vâlcan mezinul familiei la 10 luni. Weekendul trecut, cei doi au avut parte de unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața lor. Cuplul și-a botezat fiul cel mic, pe Adrian, însă mult mai târziu decât la data stabilită. Vedeta a povestit, recent, de ce a ales, împreună cu Radu Vâlcan, să amâne petrecerea cea mare. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sâmbătă, pe 7 mai, Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat fiul cel mic, pe Adrian, în vârstă de zece luni. Cei doi mai au doi băieți, Alexandru de șase ani și Andrei de trei ani. Chiar dacă au experiență în astfel de evenimente, cuplul a avut mari emoții la cel de-al treilea botez. La petrecere au luat parte mai multe vedete, în timp ce locația aleasă a fost una de vis, în aer liber, într-un restaurant din București. 

De ce și-au botezat Adela Popescu și Radu Vâlcan băiețelul la 10 luni: „La noi, ca la nimeni'De ce și-au botezat Adela Popescu și Radu Vâlcan băiețelul la 10 luni: „La noi, ca la nimeni'

Botezul lui Adrian trebuia să aibă loc în luna noiembrie a anului trecut, dar din păcate nu s-a mai ținut. Pe atunci, chiar cu două zile înainte de eveniment, întreaga familie s-a infectat cu coronavirus, astfel că a trebuit să amâne tot. La petrecerea mezinului familiei, atmosfera a fost una cu totul specială. Adela Popescu și-a dorit ca tematica evenimentului să fie povestea Celor trei purceluși, iar pe șapcă să fie imprimată litera A, inițiala celor trei copii ai cuplului: Alexandru, Andrei și Adrian. 

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat fiul cel mic.Imagini de la eveniment

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu și Radu Vâlcan, de când sunt părinții a trei copii:„Ni se întâmplă foarte des să simţim că suntem depăşiţi'/ EXCLUSIV

Citește și: Cristina Cioran își creștinează fetița luna asta:Nu va fi un botez mare, până în 70 de persoane'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte Valentin Uritescu după ce a fost internat în stare gravă la spital.Actorul este la ATI, în stare stabilă

De ce și-au botezat Adela Popescu și Radu Vâlcan băiețelul la 10 luni

Prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea, de la PRO tv, a povestit, într-un interviu pentru Ego.ro, care a fost motivul pentru care au făcut botezul lui Adrian la zece luni și nu la trei, cum se obișnuiește. 

„La noi ca la nimeni. Am și vorbit cu Radu și i-am zis că nu se poate, suntem ceva ce nu mai există. Copilul trebuia botezat ca la carte, la trei luni. Ne-am organizat frumos, petrecere, tot ce trebuie, am antamat la restaurant, am făcut aranjamente florare, foto corner, nu știu ce invitații, tot.

Cu trei zile înainte am făcut Covid și am anulat tot. După care a fost etapa aia de pandemie și s-a întrerupt pentru o scurtă perioadă, apoi a început turul doi de pandemie, iar am încercat să ne protejăm rudele și așa mai departe.

Și acum când ne-am întors de la Paște am stat și ne-am gândit că nu se poate, trebuie să ne apucă de treabă, să stabilim o dată și să facem botezul copilului. Are 10 luni, nu puteam să-i tăiem moțul și să-l și botezăm în același timp', a povestit Adela Popescu. 

Adela Popescu: „Am găsit până la urmă o locație care ne place mult'

Prezentatoarea tv și soțul ei s-au pus pe treabă, iar asta pentru că și-au dorit cât mai repede botezul celui mic. Mai mult, nici nu au mai ținut cont că spațiul ales era unul destul de mic pentru numărul de invitați. În acea zi importantă, Adelei Popescu și lui Radu Vâlcan le-au fost alături nu numai familia, ci și o mulțime de prieteni și colegi de breaslă. Printre invitați s-au numărat Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean, Mihai Morar și soția, Răzvan și Irina Fodor, Dana Rogoz, Cristina Ciobănașu și Ruxandra Ion.

„Am stabilit 7 mai pentru că nașa lui, Ioana Scărlătescu, verișoara mea, putea atunci. Pentru că avea nu știu ce examene în următoarele weekend-uri și a rămas 7 mai. Am început să sunăm oamenii. Toți puteau în data aia. Doar că nu avem locație pentru că ce să vezi. Toți cei care și-au anulat evenimentele în pandemie și a fost și Postul Paștelui. Acum imediat au început buluc să facă evenimente.

Norocul nostru a fost că noi nu aveam un eveniment tipic. Cum sunt cele mari, noi aveam 40 de invitați și în principiu ne trebuia un restaurant. Dar și la restaurantele unde noi voiam ba aveau un eveniment, ba mese rezervate. Am găsit până la urmă o locație care ne place mult și ne ducem destul de des. Dar cei de acolo ne-au spus că e cam mică locația pentru câți suntem. Le-am zis că nu e nicio problemă, căci cu cât oamenii sunt înghesuiți, cu atât atmosfera este mai plăcută', a mai precizat vedeta pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter