Lili Sandu și Silviu Țolu, declarații despre nuntă: „Dacă trăiești ca și cum ai fi căsătorit, asta e important”

Publicat pe

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, au făcut câteva declarații inedite despre nuntă. Îndrăgita artistă și tatăl fiului ei se consideră deja soț și soție, deși nu s-au căsătorit încă. Aceștia sunt de părere că actele nu au nicio importanță, astfel că nu se grăbesc să facă pasul cel mare. De asemenea, consideră că, dacă trăiești ca și cum ai fi căsătorit, asta e ceea ce contează cel mai mult.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Lili Sandu și Silviu Țolu au oferit unele declarații inedite despre nuntă. Cei doi sunt împreună de ani buni, au și un copil împreună, însă nu au făcut încă pasul cel mare. Se pare că nici nu se grăbesc să se căsătorească, deoarece actul nu are o așa mare importanță pentru ei.

Lili Sandu și Silviu Țolu, declarații despre nuntă: „Dacă trăiești ca și cum ai fi căsătorit, asta e important'Lili Sandu și Silviu Țolu, declarații despre nuntă: „Dacă trăiești ca și cum ai fi căsătorit, asta e important'

Lili Sandu și Silviu Țolu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă din România. Aceștia trăiesc o frumoasă poveste de iubire de ani buni. Cea mai mare dovadă a dragostei lor este chiar fiul lor, Thomas Jay, după care sunt absolut topiți. De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat de ce nu s-au căsătorit până acum. Ei bine, au hotărât să rupă acum tăcerea și să dezvăluie public motivul, în cadrul unui interviu.

Citește și: Jador vrea să slăbească cu dieta folosită de Lili Sandu:„Am învățat să stau flămând'

Citește și: De ce Lili Sandu nu i-a tăiat moțul fiului său:„Nu prea suntem cu astfel de practici'

Citeșter și: Simina Loica și Alex Zănoagă s-au despărțit definitiv:'Eram mereu supărată, plânsă… nu ne mai înțelegeam'

Citește și: Procesul Elenei Udrea din Bulgaria, amânat din nou.Ce a declarat în drum spre sala de judecată

Lili Sandu și Silviu Țolu, declarații despre nuntă

Lili Sandu se numără printre femeile care nu pun mare accent pe căsătorie, conform spynews.ro. Pentru actrița de 42 de ani a fost mult mai important să-și întemeieze o familie și să devină mamă. Așadar, oficializarea uniunii ei cu Silviu Țolu și nunta propriu-zisă nu reprezintă o prioritate pentru niciunul dintre ei în acest moment.

Se pare că Silviu Țolu e de aceeași părere cu Lili Sandu. Fostul concurent de la „Ferma' a susținut că el și partenera lui preferă să „o ia încet' la acest capitol. Amândoi consideră că cel mai important e să trăiești ca și cum ai fi căsătorit, cu toate responsabilitățile pe care le implică acest lucru.

„Abia am ieșit din pandemie și abia ne bucurăm de câte o ieșire o dată pe lună. O luăm încet. (…) Actul în sine nu are nicio importanță. Modul în care trăiești, dacă trăiești ca și cum ai fi căsătorit, asta e important – cu responsabilitățile pe care le aduce chestia asta', a spus Silviu Țolu, pentru Antena Stars.

„Suntem ca și luați'

Lili Sandu a spus că actul de căsătorie nu e atât de important pentru ea. Vedeta a mărturisit că ea și tatăl fiului ei se comportă deja ca soț și soție și că sunt „ca și luați'.

„Oricum suntem ca și luați. El e soțul meu deja. Nu ne mai numim iubit și iubită, suntem soț și soție', a declarat și Lili Sandu.

Ce probleme a avut Lili Sandu cu alăptarea

În august 2020, Lili Sandu a născut un băiețel perfect sănătos. Atunci a venit pe lume centru Universului ei și al lui Silviu Țoliu, fiul lor, Thomas Jay. Din nefericire, aniversarea de un an a micuțului a fost umbrită de o problemă în cazul vedetei. Artista nu a mai reușit să alăpteze și s-a confruntat cu dureri chinuitoare.

„Fix în dimineața de 10, fix de ziua lui, când m-am trezit dimineața, am avut niște dureri foarte mari la un sân. Practic, era o piatră acolo, nu vreți să vă imaginați. Cele care ați trecut prin asta cred că mă înțelegeți. Mai pe românește, că nu știu în termeni medicali, se înfundase un canal și nu-l mai puteam folosi’, le-a spus Lili Sandu la acea vreme fanilor ei de pe Instagram.

Totul s-a încheiat însă o zi mai târziu, după ce vedeta a apelat la niște metode homeopate, care, din fericire, au ajutat-o și totul a revenit la normal, în cele din urmă.

„Am stat cu varză, cu gheață, după care am aflat că trebuie să pun ceva cald, comprese calde. M-a ajutat foarte mult Thomas, pentru că nu s-a dat bătut și a vrut să-l alăptez de la sânul respectiv’, mai povestea vedeta.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter