Jador vrea să slăbească cu dieta folosită de Lili Sandu: „Am învățat să stau flămând”

Publicat pe

Jador vrea să slăbească cu dieta folosită de Lili Sandu. Jador este unul dintre cei mai iubiți cântăreți de manele din România. Acesta a atras simpatia publicului datorită modului în care se exprimă, atât în muzică, cât și pe rețelele de socializare. Recent, el a vorbit despre dieta pe care o urmează de câteva zile. Este aceeași pe care a folosit-o și Lili Sandu!

CITEȘTE REVISTA VIVA1 DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Remus Ionuț Dumitrache, cunoscut de către publicul larg sub pseudonimul Jador este unul dintre cei mai iubiți cântăreți de manele din România. Acesta a atras atenția oamenilor datorită modului în care se exprimă în mediul online. Tânărul a constatat că a luat câteva kilograme în plus și a decis să slăbească cu o dietă extrem de interesantă. Aceasta a fost folosită și de Lili Sandu în urmă cu câțiva ani.

Jador vrea să slăbească cu dieta folosită de Lili Sandu: „Am învățat să stau flămând'Jador vrea să slăbească cu dieta folosită de Lili Sandu: „Am învățat să stau flămând'

Acesta a menționat că în ultimele trei zile nu a mâncat nimic, pentru a scăpa de kilogramele în plus. Iată ce a declarat artistul!

Citește și: Jador suferă de o afecțiune rară: „Sunt puțini oameni care sunt așa'

Citește și: Jador și-a cumpărat casa visurilor lui. Ce sumă uriașă a costat

Citește și: Ce tarif are Jador la cântări.După Survivor, prețul a crescut enorm

Citește și: Cu ce frici merge Otilia Bilionera la Survivor 2022: „Sper să nu ne prindă vreun…'

Jador vrea să slăbească cu dieta folosită de Lili Sandu

Jador s-a îngrășat destul de mult în ultima perioadă, motiv pentru care a ales să urmeze dieta folosită de Lili Sandu în urmă cu câțiva ani. Artistul susține că nu a mâncat aproape nimic în ultimele trei zile, însă a băut foarte multă apă.

„Ideea e că m-am îngrășat foarte tare și țin o cură. De vreo trei zile nu am mâncat nimic, nimic, doar am băut apă. Am învățat să stau flămând', a spus el în mașină, oarecum amuzat.

Lili Sandu a ținut aceeași dietă

Lili Sandu a povestit că în urmă cu câțiva ani a urmat această dietă strictă, care nu permite decât consumarea lichidelor. Ea a fost în permanență supravegheată de medicul său și a reușit ca în 7 zile să nu mănânce absolut nimic, dar să rămână în formă!

„În urmă cu câțiva ani, atunci când locuiam în Los Angeles, am avut curajul de a ține o formă de post (fasting) de 7 zile doar cu apă. A fost incredibilă toată experiența, mai ales că limitarea minții mele și frica și-au arătat încă de la început colții', dându-mi neîncredere că aș putea face eu așa ceva, dar la sfârșitul acestor zile m-am simțit mai bine și mai în formă ca niciodată.

Am fost, bineînțeles, sub supravegherea doctorului meu naturopat, care îmi monitoriza evoluția zi de zi, și așa ar trebui să fie în cazul în care apelați la genul asta de curățare a organismului și nu numai. Marea mea uimire a fost să-mi dau seama că pentru aceste 7 zile apa m-a hrănit' îndeajuns încât să nu întâmpin vreo problemă medicală.', a declarat ea.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter