Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au sărbătorit 5 ani de relație: „Partenerul meu de viață mi-e sprijin și iubire”

Publicat pe

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au sărbătorit 5 ani de relație. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se simt mai fericiți ca niciodată. Formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz, dar asta nu-i oprește să-și arate afecțiunea în public sau în social media, ori de câte ori apar împreună. Recent, prezentatoarea tv a făcut câteva mărturisiri emoționante despre partenerul ei. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, s-au cunoscut acum câțiva ani și au fost inițial prieteni. Cu timpul însă cei doi și-au dat seama că se plac și că vor să facă pasul următor, în ciuda diferenței de vârstă. Astfel, iubitul Andreei Marin este mai tânăr decât ea cu zece ani, dar asta nu i-a împiedicat să trăiască o frumoasă poveste de dragoste. 

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au sărbătorit 5 ani de relație: „Partenerul meu de viață mi-e sprijin și iubire'Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au sărbătorit 5 ani de relație: „Partenerul meu de viață mi-e sprijin și iubire'

Relația dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu a început în 2017. Primele luni de relație se pare că au fost cele mai anevoioase și au depus eforturi, de ambele părți, pentru a face ca relația să fie pe drumul cel bun. Partenerul prezentatoarei tv lucrează în Ministerul Afacerilor Externe. Cu alte cuvinte, iubitul vedetei era consulul României în Libia, petrecându-și mai multe luni pe continentul african. În prezent, cei doi au una dintre cele mai solide relații și nu vor să iasă foarte mult în lumina reflectoarelor.

Citește și: Andreea Marin, susținută de iubitul Adrian Brâncoveanu și de fiica Violeta la lansarea cărții sale:„Cand ma plangeam ca nu imi iese ceva, tatal meu…”

Citește și: Ce i-a interzis Andreea Marin fiicei sale, Violeta:”A început să învețe de la mine să facă această diferență”

Citește și: Boala autoimună de care suferă Xonia a intrat în remisie:”Mai am efecte adverse din cauza medicamentelor”

Citește și: Andrei Ștefănescu, primele imagini cu noua iubită, Ștefania Duca:”Atât de frumos e să guști din toate experiențele”

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au sărbătorit 5 ani de relație

Într-un interviu pentru Libertatea pentru femei, fosta „Zâna Surprizelor' mărturisește că își ia energia din dragostea de viață și de oameni. Se simte o femeie și o mamă împlinită, iar asta pentru că le are alături pe cele mai dragi persoane din viața sa: fata ei din fosta căsnicie cu Ștefan Bănică, Violeta, și pe Adrian, iubitul vedetei. 

„(n.r. Își ia energia) Din dragostea de viață, de oameni. Și o mare parte din hrana mea e spirituală sau o iau din natură. E o sursă inepuizabilă pentru mine de energie pozitivă. Copilul meu e o motivație extraordinară de a trăi frumos și demn. Partenerul meu de viață mi-e sprijin și iubire. Iar oamenii pe care îi întâlnesc datorită muncii mele. Care e totodată și pasiune pentru mine. Mă îmbogățesc sufletește. Și e mare lucru să mă simt împlinită muncind', a explicat ea.

Cei doi au sărbătorit, acum două săptămâni, cinci ani de relație: „Nu obișnuim să postăm despre noi, se întâmplă rar, preferăm discreția. Dar obișnuim să ne iubim, zi de zi, de 5 ani încoace. A fost un weekend cu soare în noi și pe cer!', a scris vedeta pe pagina de Facebook. 

Andreea Marin, despre cartea proaspăt lansată

Prezentatoarea de la TVR a lansat, în data de 17 martie 2022, o carte care să-i inspire pe cititori să-și urmeze propriile visuri, intitulată „Nu exista nu se poate!': „Am pierdut numărul nopților nedormite pentru ca această carte, de suflet pentru mine și de maturitate, să devină realitate, dar au fost nopți în care m-am simțit împlinită așternând cuvinte rupte din inimă', a mai spus ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter