Boala autoimună de care suferă Xonia a intrat în remisie: "Mai am efecte adverse din cauza medicamentelor"

Publicat pe

Multă vreme artista s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate, însă, din fericire, Xonia a dezvăluit că boala autoimună de care suferă a intrat în remisie. Iată care este acum starea ei de zănătate și cum ține boala sub control!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

S-a confruntat cu depresia și anxietatea și s-a luptat luni de zile pentru sănătatea ei, însă iată că Xonia este acum mult mai bine – boala autoimună de care suferă a intrat în remisie. Chiar dacă nu va scăpa niciodată în totalitate de acest coșmar, artista este mulțumită de faptul că poate ține boala sub control momentan.

Boala autoimună de care suferă Xonia a intrat în remisie: "Mai am efecte adverse din cauza medicamentelor"Boala autoimună de care suferă Xonia a intrat în remisie: "Mai am efecte adverse din cauza medicamentelor"

Boala autoimună de care suferă Xonia a intrat în remisie

În ultimii ani, Xonia s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate, iar de când a aflat că are o boală autoimună viața i s-a schimbat radical, după cum chiar artista a subliniat. După ce s-a trezit cu fața umflată, artista a intrat într-un adevărat vârtej – zeci de analize și tratamente experimentale, până a primit nemilosul diagnostic. Xonia se luptă și acum cu teribila boală autoimună, însă mărturisește că boala a intrat în remisie.

Citește și: De ce s-a despărțit Xonia de iubit: „Trebuie să existe acea chimie”

Citește și: Xonia a ajuns la spital în Australia, după eliminarea de la Survivor: „Sunt pe medicamente foarte puternice'

Citește și: De ce a participat Xonia la Survivor: „Eram pregătită să plec definitiv din România'. A spus tot ce nu s-a văzut la TV/ EXCLUSIV

Citește și: Cu cine își lasă Andreea Bălan fetele, cât va fi plecată la Asia Express: Plec liniștită. Le-am făcut program pe zile'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a împiedicat-o Mr. Pink pe Monica Gabor să-și îndeplinească cel mai mare vis: „Nimeni, la aces vreme, nu știa…”

„La 30 de ani am fost diagnosticată cu o problemă medicală și viața mea, într-adevăr, s-a schimbat radical. Acel prag a avut părțile lui bune și părțile lui negative. Am trecut prin foarte multe lucruri în ultimii ani, dar de abia aștept acum să împlinesc 33 de ani pentru că se spune că de fapt la 33 de ani ți se schimbă viața. Așa că sunt foarte pregătită.

Se zice că e un număr foarte important, un moment în care multe lucruri frumoase se întâmplă. Acum să vedem. Și psihic sunt foarte bine. Am fost întotdeauna și sunt pozitivă, credincioasă și spirituală. Sunt în cea mai bună formă, din toate punctele de vedere', a dezvăluit Xonia pentru ego.ro.

După o luptă acerbă cu boala, Xonia este fericită că boala ei autoimună a intrat în remisie.

„Acum sunt în remisie pentru prima dată în ultimii 3 ani. Nu pot să mănânc orice, însă cu o dietă echilibrată, acum că sunt în remisie, pot să mănânc niște alimente pe care nu le-am consumat în ultimii ani. Mai am efecte adverse din cauza medicamentelor pe care le iau, efecte secundare, pentru că asta se întâmplă când iei multe pastile. Ne ajută pe o parte, dar pe cealaltă parte dăunează. Sunt foarte-foarte bine', a mai spus ea pentru sursa citată.

Artista s-a luptat cu depresia

Xonia a făcut eforturi mari pentru a ascunde aspectul ei complet schimbat, dar era limpede, din pozele postate pe rețelele de socializare, că ceva se întâmpla cu artista. Pe lângă chinul prin care a trecut de fiecare dată când se uita în oglindă, artista s-a lovit și de un val de critici din partea celor care nu au crezut nicio clipă că ar fi vorba despre o problemă medicală, ci dădeau vina pe operațiile estetice în exces.

„Am luptat cu depresia înainte să mă îmbolnăvesc, iar anxietatea a venit după ce am fost diagnosticată și am căzut, iar, într-o depresie cruntă. M-a ajutat foarte mult familia mea, care mi-a fost întotdeauna alături. Sunt extrem de norocoasă cu familia pe care o am, dar cel mai mult eu m-am ajutat, bineînțeles cu sprijinul persoanelor dragi, dar și cu specialiști care m-au îndrumat. Este o vorbă: „Dacă nu vrei să te ajuți pe tine însuți, nimeni nu te poate ajuta, și este foarte adevărat. Am evoluat foarte mult ca persoană, mă cunosc cel mai bine acum, mi-am vindecat traumele, mi-am rezolvat fricile, am făcut schimbări majore în viața mea privind alimentația, stresul și m-am reconectat cu spiritualitatea și cu Dumnezeu”, a dezvăluit Xonia pentru VIVA!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter