Cum a împiedicat-o Mr. Pink pe Monica Gabor să-și îndeplinească cel mai mare vis: "Nimeni, la aces vreme, nu știa..."

Publicat pe

Irinel Columbeanu a făcut noi dezvăluiri legate de relația cu Monica Gabor, mai exact despre fosta lor căsnicie. În cea de-a treia sa carte, lucrare pe care o va lansa în curând, fostul milionar susține că actualul partener al șatenei, Mr. Pink, ar fi împiedicat-o să-și îndeplinească un mare vis, acela de a deveni actriță la Hollywood. Iată mărturisirile omului de afaceri!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu a făcut noi dezvăluiri despre căsnicia cu Monica Gabor. Fostul milionar scoate de la iveală amănunte nebănuite legate de fosta lor relație în cea mai nouă carte a lui. Omul de afaceri urmează să-și lasezeze curând cea de-a treia lucrare, eveniment așteptat cu nerăbdare de toți admiratorii lui din România și nu numai.

Cum a împiedicat-o Mr. Pink pe Monica Gabor să-și îndeplinească cel mai mare vis: "Nimeni, la aces vreme, nu știa..."Cum a împiedicat-o Mr. Pink pe Monica Gabor să-și îndeplinească cel mai mare vis: "Nimeni, la aces vreme, nu știa..."

Potrivit celor scrise de Irinel Columbeanu în cea de-a treia lui carte, Monica Gabor ar fi putut deveni actriță la Hollywood. Însă, se pare că relația cu actualul ei partener, Mr. Pink, ar fi împiedicat-o pe șatenă să-și îndeplinească cel mai mare vis.

Citește și: De ce nu a venit Monica Gabor la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu:”Mr.Pink mi-a zis să…”

Citește și: Dezvăluiri din cea de-a treia carte a lui Irinel Columbeanu.Ce cadou de neuitat i-a făcut Monica, de ziua lui

Citește și: Andreea și Cabral Ibacka au publicat imagini de la incendiul vecinilor, care i-a speriat în timpul botezului:”Se putea transforma într-un coșmar”

Citește și: Cristina Șișcanu a acuzat-o pe femeia care îi făcea curățenie în casă că i-a furat diverse obiecte:Și-a luat lucrurile și a rupt-o la fugă'

Irinel Columbeanu, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Monica Gabor

Irinel Columbeanu susține în cea de-a treia sa carte că Monica Gabor ar fi avut șansa de a deveni actriță la Hollywood, însă relația cu Mr. Pink ar fi făcut ca totul să ia o întorsătură neașteptată, cei doi formând un cuplu. Despre toate acestea, afaceristul român a vorbit pe larg în noua lui lucrare.

„Regizorul american Mick Davies, de fapt scoțian care trăia în Los Angeles și care făcuse un film și în România, o râcâi pe Monica să vină la Hollywood și să încerce să devină actriță, deoarece el cunoștea acolo toate butoanele ce trebuiau apăsate în acest scop. Ochiul său regizoral îi spunea că Monica ar fi avut o șansă, iar Mick pretinse că va putea și că voia să o ajute.

Ili nu se opuse. (…) Mick se și grăbi să îi trimită pe e-mail lui Ili un proiect de buget baban de film, cu Monica în rolul țigăncușei.

Bunele sale intenții se opriseră atunci aici, ca să fie după 2 ani și jumătate din nou repuse pe tapet și de data asta râcâită mai bine Monica, se vedea treaba. Bun, de acord ca ea să plece acolo ca să încerce marea cu degetul, dar ceea ce îl deranjă mult fu constatarea că el la sfârșitul lunii mai urma să fie singur.de ziua lui, așa că o informă, cu o zi înainte, că pe 26 mai va ateriza și el în camera de la The Beverly Hills Hotel din Los Angeles, unde ea stătea, și se sui în avion. (…)

Cum a împiedicat-o Mr. Pink să-și îndeplinească cel mai mare vis

Ceea ce la acea vreme nimeni nu știa (nici măcar presa, cu toate că îi fotografiaseră pe toți 4 stând în stradă la coada pentru vize) era că Ili fusese de acord (conform principiilor sale sacrosancte, că aripile persoanei iubite de lângă tine nu trebuie tăiate, ci încurajate, exact ca cele proprii) ca Monica să se reîntoarcă la Los Angeles, în căutarea visului său de a juca în filme, pierdut cu 2 ani înainte, până când ori se plictisea iar tot căutându-l, ori reușea să și-l îndeplinească.

Fu de acord cu 2 condiții, însă: să o ia și pe Irina cu ea și, ca să nu ajungă să o care pe acolo după ea la castingurile previzibile, să o ia și pe Veronica ( mama Monică) pentru a se ocupa de Irina, în absența ei. Drept urmare, se preocupă și de vizele lor, care să-i permită ei să și lucreze acolo.

Ceea ce ea îl mai rugă, ca la o adică să și poată reveni nu cu coada-ntre picioare, fu ca nimeni să nu mai știe despre asta. El oricum nu avea de ce și cui să spună, decât poate tatălui său.', se prezintă în cartea lui Irinel Columbeanu, conform Playtech.ro.

Cum a ajuns să o lase Irinel Columbeanu pe Irina, fiica lui, să se mute definitiv în SUA

De aproape patru ani, Irina, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, locuiește în America. Înainte de plecare, fosta doamnă de la Izvorani a dus multă muncă de convingere cu omul de afaceri, pentru ca acesta să-și dea acordul ca fiica lor să aibă șansa la un viitor mai bun peste Ocean. Chiar dacă la început nu a fost de acord, s-a răzgândit pe ultima sută de metri.

Discuția de la vremea respectivă a fost mai complicată de atât, iar Irinel Columbeanu ar fi fost chiar certat de Mr. Pink, actualul iubit al Monicăi Gabor.

,,În 2017, Pink m-a certat, că de ce nu sunt de acord ca Irina să stea la ei. Am lăsat-o pe ea să aleagă, mi-am ascultat vocea interioară. În vara lui 2018 urma să plece în America și atunci m-am hotărât pe loc să o las să rămână acolo’, a declarat Irinel Columbeanu, acum ceva timp, pentru impact.ro.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Arhivă VIVA, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter