Andreea și Cabral Ibacka au publicat imagini de la incendiul vecinilor, care i-a speriat în timpul botezului: "Se putea transforma într-un coșmar"

Publicat pe

Cabral și Andreea Ibacka și-au botezat fiul, pe Tiago, acum o săptămână, însă petrecerea se putea transforma într-un coșmar, după cum mărturisește actrița abia acum. Andreea a detaliat ce s-a întâmplat atunci, după ce a postat la vremea aceea imagini înfiorătoare, cu un incendiu de proporții izbucnit la vecinii lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Pe 14 mai a fost zi de sărbătoare în familia lui Cabral, dar și o zi de panică. Și-au botezat fiul, au dat petrecere mare în curte, pentru familie și prieteni, dar evenimentul a fost umbrit de un incendiu care a mistuit o parte din casa vecinilor.

Andreea și Cabral Ibacka au publicat imagini de la incendiul vecinilor, care i-a speriat în timpul botezului: "Se putea transforma într-un coșmar"Andreea și Cabral Ibacka au publicat imagini de la incendiul vecinilor, care i-a speriat în timpul botezului: "Se putea transforma într-un coșmar"

Ce a povestit Andreea Ibacka despre incendiul de la botezul fiului ei. Au publicat și imagini

Pe rețelele de socializare, Andreea Ibacka a povestit cum s-a petrecut totul și a pus chiar și un video cu incidentul.

„Soțul și cu mine nu prea ne facem complimente prin social media. Ca să nu ne-o luăm în cap ori fiindcă pur și simplu ne-am obișnuit să ne tachinăm. Așa ne arătăm noi dragostea. Pe de altă parte, deși am ales să le povestim public mai ales pe cele bune (că de necazuri e plin pământul)… de-a lungul anilor le-am pățit și noi pe ale noastre. Ba chiar am trecut prin câteva situații limită împreună. Sâmbăta trecută am avut botezul lui Tiago.

În mijlocul petrecerii, vecinii noștri au avut un incendiu (vezi video, a fost incendiu în toată regula). Și chiar dacă nu a ajuns să fie o situație limită pentru noi, premisele nu arătau deloc bine. Dacă câteva amănunte mergeau ușor diferit, se putea transforma într-un coșmar. Îmi e clar că ne-am asumat niște decizii importante, deși erau unele de moment. Când lucrurile escaladează în doar câteva secunde, nu ai timp de încercări.

Citește și: Mihai Mitoșeru a suferit că a fost părăsit de tată, dar l-a iertat pe patul de moarte: „Și acum mă uit în telefon și e greu să văd că nu mă sună' / EXCLUSIV

Citește și: Anca Serea a primit 3000 de dolari la primul job în modelling: I-am pus în ghiozdan și am plecat cu trenul la Tecuci’/ EXCLUSIV

Am funcționat ca niște roboței și abia după ce s-a terminat tot episodul am apucat să-mi trag concluziile. Și să-mi amintesc și de celelalte momente grele trăite împreună. Sunt câteva lucruri de făcut într-o situație limită, în ordinea corectă. Întâi protejezi vieți, apoi creezi premise de rezolvare, salvezi bunuri șamd„, a scris Andreea Ibacka pe Facebook.

Concluziile Andreei Ibacka, după incendiul izbucnit la botezul lui Tiago

Andreea Ibacka a tras un semnal de alarmă cu ocazia aceasta și spune că un moment de panică poate duce la consecințe nefaste în astfel de situații. Totodată, actrița a profitat de situație pentru a-l complimenta pe Cabral, care se înțelege că și-a păstrat cumpătul la momentul respectiv.

Din păcate mulți oameni se blochează de spaimă, nu prioritizează, iar deznodământul e mai prost decât putea să fie.

Ce voiam de fapt să spun prin postarea aceasta: că EL e omul lângă care aș vrea să fiu dacă vine sfârșitul lumii.

O dată că-l iubesc, asta e clar. Și apoi fiindcă alături de el am cele mai mari șanse să scap. Mă rog, sper să nu vină! Sfârșitul lumii, zic. Totuși. P.S.: Vecinii sunt bine și ei, nimeni nu a fost rănit', a scris soția lui Cabral pe Facebook.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter