Andreea Mantea este nevoită să se întoarcă de urgență în România. Vedeta are probleme în țară

Publicat pe

De doar câteva săptămâni, Andreea Mantea s-a mutat în Turcia alături de fiul ei. Vedeta a început acolo un nou proiect TV, la Kanal D. Andreea Mantea este nevoită să se întoarcă de urgență în România, pentru că prezentatoarea TV are un proces.

Andreea Mantea a fost citată în faţa magistraţilor din cauza firmelor pe care le deținea la un moment dat. Pe 14 decembrie, prezentatoarea TV trebuie să vină în fața judecătorilor, pentru un dosar deschis chiar de ea împotriva Administraţiei Finanţelor Publice Ilfov. În prima fază a procesului, Andreea Mantea a pierdut, însă a decis să meagă până la capăt şi a contestat decizia magistraţilor de la Judecătoria Cornetu. Vedeta solicitase suspendarea unei executări silite şi anularea unor documente emise de Fisc, potriviti spynews.ro. Se pare că prezentatoarea TV nu a prea avut noroc când vine vorba de afaceri.

Andreea Mantea a fost cerută în căsătorie

Vedeta este iubită de multă lume, iar un bărbat a avut curajul să o ceară în căsătorie, chiar pe rețelele de socializare. Eşti o femeie fascinantă. Niciuna nu se compară cu tine. Eşti minunată. Ai vrea să fii soţia mea?', este mesajul pe care Andreea Mantea l-a primit de la un admirator, însă prezentatoarea TV de la Kanal D nu i-a oferit niciun răspuns acestuia.

Citește și: Gestul făcut de Cristian Mitrea de dorul fiului său. Andreea Mantea și David s-au mutat în Turcia

Andreea Mantea prezintă 'Puterea Dragostei' la Kanal D

Emisiunea ‘Putera dragostei’ este transmisă din Turcia, acolo unde există o casă amenajată pentru concurenți. Cât timp se va difuza show-ul matrimonial, Andreea Mantea va locui în Istanbul. Prezentatoarea TV și-a negociat foarte bine contractul, astfel încât să îl poată lua cu ea și pe băiețelul ei, David, dar și pe bona micuțului. Cât timp Andreea Mantea va fi la filmări, bona va fi cea care va avea grijă de David. Trustul va fi cel care va acoperi toate cheltuielile de cazare și transport.

Citește și: Cum a reacționat fiul Andreei Mantea când a aflat că se mută în Turcia: 'O să îmi fie cel mai dor'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter