Cum arată acum Cristina Rus, colega Andreei Bănică din trupa Blondy. Vedeta are 37 de ani și doi copii

Publicat pe

Cristina Rus și Andreea Bănică formau trupa Blondy. Aceasta s-a destrămat, iar fetele au luat-o pe drumuri separate. Iată cât de bine arată acum Cristina, la 37 de ani!

La 37 de ani, Cristina Rus poate concura cu orice adolescentă. Are un trup de invidiat, deși este mama a doi copii minunați. Aceasta a devenit cunoscută când s-a lansat în trupa Blondy alături de Andreea Bănică. Din păcate, trupa s-a destrămat în 2004. Andreea Bănică și-a construit o carieră solo de invidiat, însă Cristina Rus nu a avut același noroc.

După separarea profesională de Andreea Bănică, Cristina Rus a urmat și ea o carieră solo, dar apoi a apărut din ce în ce mai rar în lumina reflectoarelor. Este concentrată pe familia pe care o are. Este mămica a doi copii, Dragoș și Cristina Maria.

Cristina Rus și soțul ei, Dragoș Bîlteanu formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi și deși milionarul a avut probleme cu legea, fosta interpretă a fost alături de acesta în cele mai grele momente. Soțul Cristinei Rus a fost arestat, în 2014, după ce a fost acuzat de delapidare, spălare de bani si manipularea pieței de capital, si a stat cateva luni bune după gratii. În 2015, Dragoș Bîlteanu a fost eliberat si s-a întors la familia sa.

Cristina Rus şi Andreea Bănică, din nou împreună

Se pare că cele două colege de trupă au păstrat legătura și se înțeleg foarte bine chiar dacă nu mai cântă împreună de ani de zile. Cristina și Andreea Bănică se revăd de fiecare dată cu drag și povestesc despre momentele petrecute împreună, fie la evenimente, fie la concertele pe care le aveau.

Cum arată acum Cristina Rus, colega Andreei Bănică din trupa Blondy. Vedeta are 37 de ani și doi copiiCum arată acum Cristina Rus, colega Andreei Bănică din trupa Blondy. Vedeta are 37 de ani și doi copii

Foto: Instagram, Libertatea 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter