Andreea Mantea va prezenta „Casa iubirii”, un nou show matrimonial, la Kanal D: „Vom rescrie modalitatea de a face reality show”

Publicat pe

Andreea Mantea va prezenta „Casa iubirii', un nou show matrimonial, la Kanal D. Andreea Mantea este una dintre cele mai iubite personaje din showbiz-ul românesc. Aceasta urmează să fie prezentatoarea unui nou show matrimonial, produs de Kanal D. Este vorba despre „Casa iubirii', o emisiune în care bruneta își pune toată încrederea. Iată ce a declarat despre această experiență!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea va prezenta „Casa iubirii', un nou show matrimonial, la Kanal D. Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate vedete ale showbizului românesc. Aceasta a prezentat de-a lungul timpului mai multe emisiuni cu renume, iar acum este gata să intre într-o nouă producție Kanal D. Bruneta va prezenta „Casa iubirii', un show matrimonial care are ca scop găsirea dragostei adevărate.

Andreea Mantea va prezenta „Casa iubirii', un nou show matrimonial, la Kanal D: „Vom rescrie modalitatea de a face reality show'Andreea Mantea va prezenta „Casa iubirii', un nou show matrimonial, la Kanal D: „Vom rescrie modalitatea de a face reality show'

Vedeta a declarat că este emoționată pentru emisiunea pe care urmează să o prezinte. Iată ce a declarat cu privire la „Casa iubirii', de la Kanal D.

Citește și: Ce probleme de sănătate mai are Andreea Mantea în afară de boala autoimună:’Nu vreau să mă gândesc că…’

Citește și: Dieta cu care Andreea Mantea a slăbit 10 kilograme, în trecut. Ce alimente nu consumă:’Nu mâncam deloc…’

Citește și: Cum și-a cunoscut soțul Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, și cum a fost cerută în căsătorie:„El a fost șeful meu/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este și cum arată Ioana Balu, soția lui Chef Foa de la MasterChef. Au un fiu

Andreea Mantea va prezenta „Casa iubirii', un nou show matrimonial, la Kanal D

Andreea Mantea va prezenta „Casa iubirii', un nou show matrimonial, la Kanal D. Andreea Marin va reveni pe micile ecrane într-o nouă producție marca Kanal D. Aceasta va prezenta „Casa iubirii', un show care își propune să aducă în același loc persoane pregătite să își întâlnească jumătatea.

Sunt emoţionată şi fericită să fiu implicată în această emisiune care se anunţă a fi una foarte frumoasă, „Casa iubirii', şi sunt convinsă că dumneavoastră, toti cei de acasă, veţi fi bucuroşi să descoperiţi nişte oameni curaţi sufleteşte, care se vor afla lângă mine dintr-un motiv firesc şi atât de important: să-şi găsească dragostea.  Vom rescrie modalitatea de a face reality show, veţi avea parte de o experienţă cu totul nouă şi foarte placută, în faţa micilor ecrane. Sunt nerăbdătoare să  trăiesc emoţiile uriaşe la unison cu concurenţii, iar pe dumneavoastră vă invit sa fiţi cu ochii pe noi în această nouă  călătorie', a spus aceasta.

Unde se va înregistra emisiunea

Show-ul matrimonal de la Kanal D va fi filmat într-o locație ridicată de la zero, în București. Casa are la dispoziție toate facilitățile pentru ca fiecare concurent să se simtă în largul său. Construcția este unică în România și a fost gândită special pentru această emisiune.

Andreea Mantea te invita in Casa iubirii', locul unde emoţiile uriaşe, întâmplările cotidiene, dialogurile cu sens îşi vor face loc pentru ca telespectatorii sa aibă parte de o experienţă memorabilă.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter