Andreea Mantea, primele declarații despre iubit. Motivul pentru care îl ține ascuns de ochii curioșilor: ”Mi-a fost teamă”

Publicat pe

De aproape 5 ani, Andreea Mantea are un iubit pe care îl ține departe de ochii curioșilor. Vedeta de la Kanal D a vorbit pentru prima dată despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de bărbatul misterios.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După relația cu Cristi Mitrea, Andreea Mantea nu s-a mai afișat cu niciun iubit și iată că de 5 ani trăiește o frumoasă și discretă poveste de dragoste. Fosta prezentatoare de la Puterea Dragostei a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să-l arate pe bărbatul cu care se iubește.

Citește și: Andreea Mantea, prima imagine cu iubitul. Au o relație de 5 ani, dar nu l-a arătat niciodată până acum

Vedeta a postat un videoclip pe YouTube, unde a răspuns întrebărilor fanilor ei. Mulți au fost curioși să afle de ce Andreea Mantea nu se afișează alături de iubit.

„Nu-l ascund! Să știți că nu-l ascund! Te ascund?', l-a întrebat Andreea Mantea pe iubitul ei, care se afla în spatele camerei de filmat și care a avut un răspuns ezitant, aprobând într-un fel spusele internauților.

Citește și: Andreea Mantea s-a logodit cu iubitul misterios, după aproape 5 ani de relație! Cum arată inelul

Andreea Mantea, primele declarații despre iubit. Motivul pentru care îl ține ascuns de ochii curioșilor: 'Mi-a fost teamă'Andreea Mantea, primele declarații despre iubit. Motivul pentru care îl ține ascuns de ochii curioșilor: 'Mi-a fost teamă'

Motivul pentru care Andreea Mantea nu se afișează alături de iubit

Vedeta de la Kanal D a ales să fie sinceră cu fanii ei și a explicat de ce preferă să aibă o relație discretă. Andreea Mantea are o relație de aproximativ 5 ani, iar cei doi s-au și logodit.

„Nu-l ascund! Pur și simplu am ales să nu mai vorbesc despre viața mea personală. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred că am îmbătrânit. Odată cu vârsta vine și maturitatea. N-am stat să mă axez că am sau n-am, că merge sau nu merge. La câte probleme am avut până acum…unde ajungeam?

Decât să-mi văd numele scris cu tot felul de povești d-astea. Odată cu vârsta te axezi pe ce e mai important. Cred că pur și simplu mi-a fost teamă. Am alte lucruri pe care să mă concentrez, și anume să-l cresc pe David. Îmi e bine așa, cred că asta este răspunsul. De ce să schimb ceva care merge?', a mărturisit Andreea Mantea în ultimul său videoclip postat pe Youtube.

Citește și: S-a aflat cine este iubitul misterios al Andreei Mantea! Partenerul prezentatoarei lucrează tot în televiziune: „Sunt de 4-5 ani împreună”

https://www.youtube.com/watch?v=jqVc8DXa1Jg

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter