Andreea Mantea, suspectă de cancer. Prezentatoarea de la Kanal D a trecut prin momente dificile

Publicat pe

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi. Cu toate acestea, problemele nu au evitat-o. În urmă cu ani de zile, ea a fost suspectă de cancer. Se întâmpla înainte de a rămâne însărcinată. A urmat un tratament strict!

Andreea Mantea a aflat de diagnosticul cumplit cu ani în urmă. Se întâmpla înainte de a rămâme însărcinată. Ea a fost suspectă de cancer ovarian. O aștepta un tratament cumplit, anevoios, care o măcina ușor. S-a rugat la Dumnezeu și la o vizită ulterioară la medic, ea a aflat că acel chist periculos dispăruse.

A făcut tratament și s-a vindecat. A reușit să rpmână însărcinată când se aștepta mai puțin!

„S-a întâmplat, la un moment dat, în anumite relaţii, să ne dorim un copil. Nu ştiam dacă rămânem sau nu împreună, ideea e că ne doream, dar nu se întâmplă. Nu am dat atenţie la început, după care, încet, încet, lucrurile astea au început să încolţească şi să mă gândesc doar la treaba asta. M-am trezit cu o problema destul de urâtă, vorbesc acum de momentul în care eu eram suspectă de cancer ovarian şi urma să îmi scot unul din ovare. Era un cancer foarte agresiv şi creştea foarte repede.

Am fost la pământ. Eram conştientă că nu voi mai face copii niciodată, mai ales că îmi doream foarte mult. M-am programat la operaţie pentru ziua de vineri. Miercuri am fost undeva şi m-am rugat şi i-am spus lui Dumnezeu că dacă nu mi-e dat în viaţă asta să am un copil, eu nu am de ce să mai stau.

Două zile mai târziu când am ajuns la spital pentru operaţie, chistul dispăruse. Se speriase şi medicul. Apoi am început să urmez un tratament care omora orice lucru care se aşeza acolo, un chist sau chiar o sarcina. De asta am fost cu atât mai surprinsă în momentul în care am aflat că am rămas însărcinată', declara Andreea Mantea cu ceva timp în urmă.

Andreea Mantea, primele declarații despre noul iubit

După ce s-a despărțit de tatăl copilului ei, Cristian Mitrea, Andreea Mantea nu s-a mai afișat cu niciun bărbat. Vedeta și-a văzut de viața ei și s-a concentrat asupra băiețelului ei, David. Mai mult, între Andreea Mantea și luptătorul de MMA nu mai există nicio cale de împăcare, însă cei doi au îngropat securea războiului de dragul copilului lor.

Prezentatoarea TV de la Kanal D a făcut primele declarații despre bărbatul care există în viața ei, dar a explicat și motivul pentru care nu vrea să-l arate. Andreea Mantea și noul iubit trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă departe de ochii curioșilor.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter