Andreea Marin a pozat în școlăriță, la 46 de ani. Cum arată în fustă scurtă, șosete și tocuri

Publicat pe

Andreea Marin continuă să-și uimească fanii! La 46 de ani s-a îmbrăcat în școlăriță, și-a pus cravata de pionier și cel mai jucăuș zâmbet și s-a lăsat fotografiată. Postarea a strâns peste 8000 de aprecieri, iar mulți au crezut că este o poză din adolescență.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cu uniforma de școlăriță, bentiță, șosete lungi și albe și chiar cravata de pionier, Andreea Marin a lăsat cu gura căscată internauții când s-a lăsat pozată ca în adolescență la 46 de ani.

Andreea Marin a pozat în școlăriță, la 46 de ani. Cum arată în fustă scurtă, șosete și tocuriAndreea Marin a pozat în școlăriță, la 46 de ani. Cum arată în fustă scurtă, șosete și tocuri

Mulți chiar au crezut că este o fotografie din acea vreme, însă vedeta a dezvăluit că este o poză cât se poate de actuală și a explicat de ce a ales să pozeze într-o școlăriță sexy care să ducă cu gândul la vremea comunismului.

Andreea Marin, Ambasador al Bunăvoinței pentru România

La 46 de ani s-a lăsat fotografiată așa cum o făcea pe vremea când era în liceu. Andreea Marin a explicat că a ales să pozeze în școlăriță deoarece, în urmă cu 30 de ani, pe vremea când era în liceu, UNICEF făcea primul pas în România.

Citește și: O mai ții minte pe Andreea Marin la pupitrul știrilor, la TVR?

Citește și: Cum a început relația dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu:

Citește și: Kamara crede că fiul său, Leon, este victima unei erori medicale:

Citește și: Lidia Buble a împlinit 28 de ani la Asia Express:

Ce făceam eu acum 30 de ani, când UNICEF, vocea copiilor din întreaga lume, făcea primul pas în România? Eram la liceu, nu mai am poze de atunci, dar am reeditat experienţa acelor ani cu bucurie ceva mai târziu, într-o şedinţă foto dedicată acelei perioade frumoase din viaţă. Nu aveam cum să ştiu, acum 3 decenii, că în 2006 aveam să devin Ambasador al Bunavointei pentru România, să trăiesc apoi atâtea experienţe impresionante alături de echipa din ţară, dar şi alături de organizaţia UNICEF la nivel global', a scris Andreea Marin pe Instagram.

Andreea Marin este un mare susținător al UNICEF și a devenit, în 2006, Ambasador al Bunăvoinței pentru România. Vedeta s-a implicat în multe campanie pentru apărarea drepturilor copiilor, atât în România, cât și în țări din Africa sau Asia.

„Aveam să străbat pământul în lung şi în lat, să învăţ enorm, să devin o voce care apără drepturile copiilor, să văd proiecte minunate care le schimbă viaţa în bine aici, la noi acasă, dar şi în Africa, în Asia sau în alte colturi de lume, unde eu am păşit cu emoţie, în campanii globale care au schimbat lucrurile în direcţia bună, în chip minunat'.

Vedeta a transmis un mesaj de mulțumire pentru UNICEF, organizație ce se implică în protejarea copiilor și schimbarea vieților acestora prin oferirea de educație și condiții de trai umane.

La mulţi ani, UNICEF Romania! Sunt un donator permanent, susţin aceasta organizaţie şi iubesc oamenii din spatele cortinei care fac posibile faptele ce schimbă vieţi în bine. Într-o lume a vitezei, UNICEF alege să rămână constant în misiunea sa de a oferi copiilor protecţie, acces la servicii de sănătate, la educaţie şi condiţii de trai decente. Aşează cu grijă cărămidă peste cărămidă pentru a construi bazele unei lumi în care drepturile copiilor sa fie respectate, să se simtă iubiţi şi protejaţi. Mulţumesc!', a mai spus Andreea Marin.

Cum i s-a schimbat viața Andreei Marin după întâlnirea cu un șaman

În urmă cu câțiva ani, viața Andreei Marin s-a schimbat complet după ce l-a cunoscut pe șamanul Kutay Toga, despre care se spune că este un „vindecător de suflete'.

Detoxifierea, echilibrul, meditația, stilul de viață sănătos, toate aceste au ajutat-o pe Andreea Marin să se simtă excelent în pielea ei, iar asta se vede la exterior. În plus, Andreea și-a refăcut și viața sentimentală și este foarte fericită alături de Adrian Brâncoveanu, consul în Libia.

„N-am știut pe ce drum s-o iau astfel încât să găsesc o soluție corectă pentru mine, pentru cei dragi, până când n-am întâlnit un om special, departe de țară, la Bodrum, cu ani în urmă. Atunci când aflam pentru prima dată ce înseamnă detoxofierea și echilibrul minte – trup – suflet. E un șaman, adică un om care trăiește în ritmul naturii și în armonie cu legile ei', a mărturisit Andreea Marin.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter