Andreea Marin a recunoscut în trecut că a fost victima violenței: „Nu trebuie să stai lângă un om care te lovește”

Publicat pe

Andreea Marin a atras atenția despre fenomenul violenței domestice și a transmis un mesaj tuturor femeilor care se confruntă cu acest lucru. Vedeta de televiziune spune că nicio femeie nu trebuie să accepte lovituri din partea partenerului de viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mai mult, un prieten apropiat al unui fost partener de-al Andreei Marin a dezvăluit că și vedeta a fost victima violenței domestice. Persoana a declarat că Andreea Marin a fost umilită și lovită de partenerul ei.

Nu sunt de acord că trebuie să stai cu un om bun, rău, care te umileşte, care te loveşte… Nu cred în aşa ceva. De asta violenta ajunge prea departe. Dacă ajung în punctul în care nu mă mai simt protejată, dacă relaţia nu mă mai face să mă simt bine, respectată, atunci relaţia nu îşi mai îndeplineşte rolul. Nu poţi să clădeşti ceva dacă lipseşte încrederea', a spus Andreea Marin, în cadrul unui interviu oferit celor de la Canal33.

Un prieten apropiat al unui fost partener al Andreei Marin a mărturisit că a văzut-o pe vedetă jignită și umilită, fiind și ea o victimă a violenței domestice.

'(…) Știu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea. Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este.

Andreea Marin a recunoscut în trecut că a fost victima violenței: „Nu trebuie să stai lângă un om care te lovește'Andreea Marin a recunoscut în trecut că a fost victima violenței: „Nu trebuie să stai lângă un om care te lovește'

El, ca să îmi răspundă mie, a făcut interviul ăla în care şi-a băgat familia în faţă. I-am făcut de atâtea ori morală, eu, între patru ochi. Sunt amănunte nesemnificative. Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă. Plângea de faţă cu noi, am văzut-o de nenumărate ori plânsă şi când venea acasă spunea că divorţează. Problemele cu agresivitatea faţă de Andreea au fost dintotdeauna. Am fost într-o vacanţă la Madrid în 2007. Ei s-au căsătorit în 2005. Eu cu Simona am fost la muzee şi Andreea era singură pe stradă, plângea. El era la sală, îl durea în fund', mărturisea bărbatul, arată Impact.ro.

Cum se înțelege Andreea Marin cu mama iubitului ei

Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu. Vedeta a povestit cum se înțelege cu mama iubitului ei. De Crăciun, prezentatoarea tv a petrecut alături de familia ei, dar și de familia iubitului său. Momentele petrecute alături de dragi au fost cu atât mai frumoase, cu cât fiica Andreei Marin, Violeta, a împlini 13 ani în luna decembrie.

Andreea Marin a declarat că se simte, în sfârșit, împlinită și este recunoscătoare pentru relația frumoasă pe care o are cu Adrian Brâncoveanu. Ea a vorbit despre echilibru pe care și l-a găsit alături de el și, implicit, fericirea.

„Nu există un trebuie când vorbim de dragoste. Ne simțim tare bine împreună și asta este important. Mă simt pur și simplu împlinită. Iar pentru mine fericirea înseamnă echilibru. Mi se pare minunat să ajungi la un moment-dat în viață la acest echilibru. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta.’, a spus Andreea Marin.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este cover-VIVA-ianuarie-2021-small1-14-763x1024.jpg

„Pe mama lui Adi nu o știu de ieri, de azi, pentru că suntem de patru ani împreună, așa că pe mama și pe bunica le adoptăm. Suntem împreună în fiecare an. Așa cum este într-o familie, așa e relația ‘, a mai spus Andreea Marin.

Andreea Marin nu se grăbește să se căsătorească cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin a vorbit despre nunta cu Adrian Brâncoveanu, bărbatul cu care se iubeşte de câţiva ani. Căsătorită deja de trei ori până acum, fosta „Zână a Surprizelor nu se mai grăbeşte să facă pasul cel mare, mărturisind că trăieşte o frumoasă poveste de dragoste pe care nu simte, deocamdată, nevoia să o ducă la nivelul următor.

„În momentul în care va fi cazul voi spune (n.r. nunta). Nu există un astfel de plan. Da, locuim împreună. Nu trebuie să fiu măritată pentru asta!, a spus Andreea Marin într-o emisiune TV.

Citește și: De ce nu a venit Florin Salam la X Factor să cânte alături de nepotul său, Adrian Petrache

Citește și: Andreea Bălan i-a cunoscut familia lui Tiberiu Argint.Artista a fost cu fetițele acasă la părinții lui

Citește și: Culiță Sterp va deveni tată pentru prima oară!Primele imagini cu iubita însărcinată în 4 luni

Andreea Marin l-a cunoscut pe Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, după ce a încheiat căsnicia cu Tuncay Ozturk. Timp de doi ani, vedeta TV a făcut sacrificii pentru a menţine relaţia cu diplomatul, având în vedere că acesta locuia atunci în Africa. De puţin timp, însă, Ionuţ Brâncoveanu s-a mutat în Bucureşti şi apropiaţii celor doi cred că la anul urmează nunta.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter