Andreea Marin are din nou probleme de sănătate. Nu mai poate purta deloc tocuri

Publicat pe

Andreea Marin a ajuns din nou pe mâna medicilor. Vedeta a mers la sala de sport şi acolo s-a accidentat. Se pare că o bună perioadă de timp ea nu va mai purta tocuri. Medicii au grijă de starea ei de sănătate. 

Se pare că graba strică treaba, exact cum a scris şi Andreea Marin. Aceasta a mers la sala de sport, unde a făcut anumite execrciţii fără încălzire. Mai multe zile, ea a avut o serie de dureri.

Acum a fost nevoită să meargă la kinetoterapeut. Nu poate merge nici la sport şi nici nu poartă tocuri.

„Din seria „graba strică treaba” sau „aşa nu, nu faceți ca mine!”: in loc să îmi încep ziua la sală de sport, asa cum îmi place și e sănătos, o încep alături de kinetoterapeutul care au grija să-mi „repare” glezna dureroasă, pentru că nu am avut răbdarea de a face încălzirea cum se cuvine și tendonul lui Ahile a cedat.

La început, am crezut că e o joaca, o durere care va trece până a doua zi, apoi am fost nevoită să stau bandajată o zi la pat, am devenit „cățelușul schiop”, abia puneam piciorul în pământ, nici gând sa mai pot merge de o săptămână la sport, adio tocuri… uite-asa!. (…) Sunt însă pe drumul cel bun și abia aștept să mă întorc la mișcare, dar „împachetată” temeinic de acum înainte. Mea culpa!​”, a scris Andreea Marin.

Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme cu o dietă simplă

Un singur ingredient din dieta Andreei Marin nu este la îndemâna oricui, iar acela este ambiția, deoarece, indiferent cât de puțin restrictiv este un nou stil de viață, acesta impune totuși niște reguli. Iar Andreea a reușit, în ultimii trei ani, să-și schimbe complet stilul de viață, vedeta fiind acum dependentă de sport și de hrana naturală. Rezultatul? A slăbit 20 de kilograme, are un trup tonificat și mai multă poftă de viață. Cât despre lucrurile la care a renunțat Zâna Surprizelor… Andreea admite că nu i-a fost ușor, în special în privința trezitului de dimineață, însă, după cum afirmă chiar ea, a meritat cu prisosință.

Foto: Facebook

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter