Cătălin Cazacu, motiv de ceartă între concurentele de la Ferma. Brigitte Năstase, dezvăluiri neașteptate: "S-au culcat cu el”

Publicat pe

Situația este din ce în ce mai încordată la Ferma. Brigitte Năstase este revoltată și a intrat în mai multe certuri cu colegele sale. După ce s-a certat cu Claudia Pavel, fosta soție a lui Ilie Năstase a intrat în conflict și cu Carmen Negoiță.

Întreg scandalul a început de la sarcinile pe care le aveau de făcut în bucătărie. Carmen Negoiță a ars mâncarea, moment în care Brigitte Năstase a luat foc. După ce a făcut dezvăluiri total neașteptate despre Claudia Pavel, cum că aceasta s-ar fi culcat cu primul ei soț, acum susține că aceasta s-a culcat și cu Cătălin Cazacu. Brigitte Năstase a acuzat-o și Carmen Negoiță că s-a culcat cu prezentatorul TV de la Kanal D.  

„Suntem trei fete aici care s-au culcat cu acelaşi bărbat, băiatul ăsta din cauza căruia am divorţat (n.r. Cătălin Cazacu). Eu, Claudia şi Carmen”, a dezvăluit Brigitte Năstase la ProTV.

În urmă cu câteva luni, Carmen Negoiță și Cătălin Cazacu au fost surprinși când ieșeau amândoi dintr-un club de fițe din Capitală. Claudia Pavel a fost extrem de apropiată de motociclist atunci când au fost concurenți la Exatlon.

Cătălin Cazacu

Cătălin Cazacu

Brigitte Năstase o acuză pe Claudia Pavel că s-a culcat cu soțul ei!

Comportamentul Claudiei pe parcursul competiției nu a fost deloc pe placul fostei soții a lui Ilie Năstase, aceasta, dar și alți concurenți, considerând că artista a avut o atitudine arogantă, sfidătoare. Drept urmare, Brigitte a avut o ieșire neașteptată, acuzând-o pe Cream că s-a culcat cu primul ei soț, Octavian Sfăt, chiar în timp ce erau căsătoriți! „Soțul meu, tatăl lui Robi, m-a înșelat cu ea. A venit la concursul ăsta să se combine cu alți bărbați?!’, a spus Brigitte, nervoasă.

Dat fiind însă că Octavian Sfăt a decedat la finale anului 2002, anul în care Cream a împlinit 18 ani, reiesă că artista nu doar că a avut o relație cu un bărbat însurat, ci ar fi fost și minoră. „Știam că nu mă suportă… Asta de când s-a culcat cu primul meu soț. Normal eu ar trebui să fiu supărată pe ea’, a lovit Brigitte decisiv. Dacă la asta mai adăugăm că Brigitte a avut o relație cu Cătălin Cazacu, în timp ce și despre Cream s-a suspectat același lucru, tabloul este complet…

Citește și: Cât au costat-o pe Brigitte Năstase operațiile estetice. Reacția colegilor de la Ferma: 'Are o faţă mai scumpă decât maşina mea'

Citește și: Emil Rengle a fost șocat de comportamentul lui Brigitte Năstase la Ferma: 'Citea Biblia, apoi…'

FOTO: Facbook

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă