Andreea Marin, sexy în Bali. Vedeta are 45 de ani, iar pozele cu ea în costum de baie au făcut senzație pe contul de socializare

Publicat pe

Andreea Marin arată perfect la 45 de ani. Adepta unui stil de viață sănătos, vedeta reușește să se mențină în formă și să rămână în continuare una dintre cele mai sexy apariții de pe micul ecran. Imaginile realizate în vacanță au făcut senzație în mediul virtual.

Andreea Marin, sexy în Bali. Vedeta are 45 de ani, iar pozele cu ea în costum de baie au făcut senzație pe contul de socializareAndreea Marin, sexy în Bali. Vedeta are 45 de ani, iar pozele cu ea în costum de baie au făcut senzație pe contul de socializare

Andreea Marin și iubitul ei au petrecut câteva zile de vis în Bali. Prezentatoarea tv a postat pe contul de socializare imagini în costum de baie, iar alături, a scris un mesaj, în care le povestește fanilor despre experiența trăită.

„O cascadă descoperită într-un loc virgin, unde turiștii nu ajung decât întâmplator, caci trebuie sa te aventurezi pe un teren accidentat, greu de parcurs, dar care atrage temerarii, caci simți ca natura cu chip de jungla ascunde ceva prețios la capătul căutării.

Am ajuns hoinărind cu motorul pe cărări nebatatorite de munte, pana într-un loc unde nu mai puteam înainta. Am urmat pietrele așezate în chip de scări ce coborau într-o vale adâncă de unde auzeam susurul unui râu, i-am urmat cursul prin natura sălbatică, zgomotul apei se intețea și am bănuit ca acolo se ascunde o comoara: un colt de rai! În curând, filmul acestei mici aventuri în Bali! @ Bali', a scris Andreea Marin în dreptul imaginilor în care apare în costum de baie.

Andreea a primit zeci de mesaje din partea admiratorilor ei, care au felicitat-o pentru felul în care arată, la 45 de ani.

„Bali – cum să descoperi comori ascunse ale naturii. Rețeta mea: închiriază un , căci pe unde te sfătuiesc eu să hoinărești nu poți intra cu masina, caută cu îndrăzneala cărări strâmte, nebătătorite, cu natură cât mai puțin îmblânzită de om, lasă motorul sa se odihnească acolo unde nu mai poate străbate și ia-o la pas, asculta susurul apei și coboară pe pietre și podețe de bambus pâna la râu, urmează firul apei și la capătul lui vei descoperi o comoara: cascada ascunsa de ochii turiștilor. E numai a ta, lasă-te îmbrățișat(ă) de ea! N-o vei uita! ❤', a adăugat Andreea Marin pe contul de socializare.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter