Gigi Hadid și Zayn Malik s-au împăcat. Cum au fost surprinși la început de an. „Toată lumea se bucură pentru ei”

Publicat pe

Gigi Hadid și Zayn Malik sunt din nou împreună, după ce în ultimii patru ani, s-au certat și s-au împăcat de mai multe ori. Iată că, la început de an, aceștia și-au surprins prietenii și fanii cu decizia luată. Recent, îndrăgostiții au fost văzuți împreună pe străzile din New York.

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au împăcat. Cum au fost surprinși la început de an. „Toată lumea se bucură pentru ei'Gigi Hadid și Zayn Malik s-au împăcat. Cum au fost surprinși la început de an. „Toată lumea se bucură pentru ei'

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au cunoscut în 2015, dar relația lor a fost una controversată. În ianuarie 2019, aceștia au decis să se despartă.

„Gigi și Zayn s-au împăcat chiar înainte de sărbători, în Decembrie. Zayn a tot încercat să o contacteze pe Gigi în ultima lună, iar ea a decis să îi ofere o nouă șansă. Ea l-a iubit mereu, iar pauza dintre ei a fost necesară. Zayn a lucrat pentru muzica sa și s-a concentrat pe sănătatea lui, iar acum se află într-o situație foarte bună', a declarat sursa din preajma celor doi, citată de E! News, potrivit verdict.ro.

Mai mult, se pare că Gigi Hadid i-a pregătit o petrecere de aniversare lui Zayn, pe 10 ianuarie. La cină au fost invitați și membrii familei fotomodelului, care s-au arătat încântați de împăcarea celor doi.

„Toată lumea se bucură pentru ei, iar Yolanda și Bella l-au îndrăgit întotdeauna. Ei l-au tratat mereu pe Zayn ca pe un membru al familiei', mai scrie presa internațională.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter