Incredibil ce avere are Anamaria Prodan: peste 50 de milioane de euro! "Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi vreo 20 de vieți!"

Publicat pe

Că Anamaria Prodan duce o viață privilegiată nu e un secret pentru nimeni, însă ieri impresara a menționat pentru prima oară cam pe unde se clasează în topul milionarilor. Iată ce avere incredibilă are Anamaria Prodan.

În familia Anamariei Prodan nu doar impresara câștigă multe zerouri, ci și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, astfel încât cei doi duc o viață de invidiat. Mai mult, impresara a beneficiat și de o moștenire substanțială de pe urma mamei sale, regretata interpretă de muzică populară Ionela Prodan, așadar pentru ea și familia ei sintagma „grija zilei de mâine” nu există, după cum a declarat chiar Anamaria în emisunea Xtra Night Show.

Invitată la Dan Capatos să vorbească despre noul ei proiect în televiziune, Anamaria Prodan a vorbit pentru prima dată și despre averea pe care o are, la insistențele amfitrionului. Ce-i drept, impresara nu a spus exact suma, dar a menționat că ar putea să trăiască liniștită nu o viață, ci 20 dacă nu ar mai munci deloc. Mai mult, Anamaria a spus că face parte din categoria celor care nu-și doresc să-și vadă numele menționat în faimosul top al milionarilor.

Referindu-se la gențile ei de zeci de mii de euro și la bijuteriile scumpe pe care le afișează, Dan Capatos a comentat că, la capitolul opulență, Anamaria nu face rabat, iar impresara i-a dat imediat replica:

Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știa ce e aia. Eu fac parte dintre ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane, a recunoscut Anamaria pentru XNS.

Cât a agonisit Anamaria Prodan de una singură

Ulterior, Anamaria a dat de înțeles și care este suma pe care a câștigat-o singură din afacerile pe care le are, sumă din care, cu siguranță, ar trăi pe picior mare dacă n-ar mai munci o singură zi din viața ei…

Eu fără banii lui Reghecampf și banii de la mama, eu singură aș putea trăi din 10 milioane de euro.

Dar pentru că este extrem de activă, Anamaria nu va renunța, cu siguranță, nici la impresariat și nici la noile proiecte. Cel mai recent este un reality show despre viața ei și a familiei sale, ce va fi difuzat în curând pe Antena Stars.

Incredibil ce avere are Anamaria Prodan: peste 50 de milioane de euro! "Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi vreo 20 de vieți!"Incredibil ce avere are Anamaria Prodan: peste 50 de milioane de euro! "Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi vreo 20 de vieți!"
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter