Dan Negru l-a ironizat pe Abi Talent. Ce a spus despre el, într-un mesaj pe Facebook. „Zic să ne bucurăm”

Publicat pe

Dan Negru a postat un mesaj pe contul de socializare, în care a vorbit despre Sadio Mane de la Liverpool și l-a ironizat pe Abi Talent. Fanii au reacționat imediat și i-au dat dreptate prezentatorului tv.

Dan Negru l-a ironizat pe Abi Talent. Ce a spus despre el, într-un mesaj pe Facebook. „Zic să ne bucurăm'Dan Negru l-a ironizat pe Abi Talent. Ce a spus despre el, într-un mesaj pe Facebook. „Zic să ne bucurăm'

Dan Negru, celebrul prezentator TV, l-a făcut praf prin intermediul unei postări pe contul personal de socializare.

„E virală fotografia cu telefonul spart a lui Sadio Mane de la Liverpool.L-am văzut aseară în Liverpool-Tottenham.7,5 milioane de lire sterline caștigă pe an, vreo 150 mii pe săptămână.‘Ce sa fac cu Ferrari, ceasuri cu diamante sau telefoane scumpe? Ce ar face obiectele astea pentru mine? le-a răspuns Mane ălora de la Daily Star.

Mane a construit 8 școli in Senegal, 2 stadioane și in fiecare lună donează căte 70 de dolari fiecărui om sărac din orașul sanegalez in care s-a născut.

Sadio Mane are 27 de ani…Zic să ne bucurăm de Abi Talent, reperele noastre ….😡', a scris Dan Negru pe Facebook în dreptul unei fotografii cu Sadio Mane.

Abi Talent a decis să își schimbe numele, după scandalul cu Alex Velea

În urma scandalului cu Alex Velea, care durează de câteva zile, Abi Talent a luat o decizie radicală. Artistul s-a săturat ca unii să facă glume pe seama lui, așa că renunță la numele de scenă, preferând să i se spună doar Abi.

În primul rând, începând de astăzi nu mai sunt Abi Talent, sunt doar Abi. Abi Talent a fost numele meu pentru a mă lansa și pentru a prinde la public. Vreau să fie doar Abi, nu mai vreau să fiu asociat cu caterinca. Am folosit numele de Abi Talent pentru promovare. Dacă eu am renunțat la Talent, am renunțat la a mai face caterincă‘, a  spus Abi, la Antena Star.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter