Andreea Perju și-a cumpărat casă nouă, după divorțul de tatăl fiicelor ei. În ce relații a rămas cu fostul soț: „Situația dintre noi nu o să se schimbe niciodată” / EXCLUSIV

Publicat pe

Andreea Perju și-a cumpărat casă nouă, după divorțul de tatăl fiicelor ei. Andreea Perju, antreprenoare și actriță, are două fetițe superbe alături de care va împodobi în curând bradul. Și pentru că vedeta și-a achiziționat o casă nouă, pe care a renovat-o într-un timp scurt, va face pomul de Crăciun aici. Cu toate acestea, Andreea Perju a mărturisit într-un interviu pentru viva.ro că nu se va muta curând în noua ei vilă, pentru că nu e gata complet. Chiar dacă a divorțat de soțul ei, actrița a păstrat o relație bună cu tatăl fetițelor ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Perju și-a cumpărat casă nouă, după divorțul de tatăl fiicelor ei. Andreea Perju și-a cumpărat o casă nouă în care va împodobi bradul împreună cu cele două fetițe ale sale. Vila este situată în Voluntari. Într-un interviu pentru viva.ro, vedeta vorbește despre felul în care și-a amenajat casa și în ce relație a rămas cu soțul ei, de care a divorțat.

Andreea Perju și-a cumpărat casă nouă, după divorțul de tatăl fiicelor ei. În ce relații a rămas cu fostul soț: „Situația dintre noi nu o să se schimbe niciodată' / EXCLUSIVAndreea Perju și-a cumpărat casă nouă, după divorțul de tatăl fiicelor ei. În ce relații a rămas cu fostul soț: „Situația dintre noi nu o să se schimbe niciodată' / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Andreea Perju.A pozat în Playboy, e căsătorită și are două fete

Citește și: De ce e a ajuns Andreea Perju în pragul divorțului și cum și-a salvat căsnicia:”Am învățat să…”

Citește și: Averea lui Cătălin Botezatu. Deține mai multe proprietăți și afaceri, în diverse domenii:„La început, am pierdut sume foarte mari de bani. Trebuie investiți cu cap' / EXCLUSIV

Citește și: Cum își rezolvă Carmen Trandafir și Emil Grădinescu certurile de cuplu, după 11 ani de căsnicie:„Nu ne plac momentele tensionate. Dacă ne certăm…'

Andreea Perju și-a cumpărat casă nouă, după divorțul de tatăl fiicelor ei

Actriță și antreprenoare de succes, Andreea Perju își va împlini o mare dorință, aceea de a împodobi bradul în casă nouă. Vila este situată în orașul Voluntari, aproape de unul dintre cele două restaurante pe care le deține. Într-un interviu pentru viva.ro, vedeta a dezvăluit cum și-a amenajat casa într-un timp scurt și de ce anume a ținut cont.

Treci prin tot felul de schimbări în această perioadă. Ți-au cumpărat o casă nouă. Ai terminat de renovat?

Da, mi-am cumpărat o casă și sunt foarte fericită. Asta este, probabil, una dintre cele mai valoroase și mari schimbări din această perioadă. Pentru că vrem să o transformăm în casa visurilor. Și atunci a fost nevoie de muncă.

Însă, eu sunt și genul de om căruia nu îi place să piardă timpul. Așa că totul a fost calculat la punct și virgulă. Și chiar dacă m-am apucat de renovarea acestei case undeva pe 21 noiembrie, la trei săptămâni ea era gata în proporție de 80%.

Probabil că totul a decurs bine și nu ai forțat nici lucrurile. Dar i-ai mobilizat, totuși?

Totul a mers ca pe roate. Asta mi-a spus toată lumea, inclusiv arhitectul cu care am lucrat pe proiect, care mi-e o prietenă foarte bună. Mi-a zis: 'Andreea, este proiectul care s-a mișcat cel mai rapid'. Și culmea este că nu am întâmpinat nicio situație critică. Apropo de cât ce mult contează energia omului și eu cred în acest lucru. Nu am pus presiune pe ei, într-un mod în care să-și dea cu stângul în dreptul, ci i-am mobilizat într-un mod pozitiv. Și am organizat totul, în așa fel, încât oamenilor să le facă plăcere că fac parte din proiectul acesta.

Cum arată noua locuință a actriței

Ce ți-ai dorit în mod special să aibă casa ta?

Cel mai mult mi-am dorit tapet. Tot timpul am visat la mine în casă să am tapet. Și foarte important mi s-a părut și am visat la un sistem de lumini arhitectural, lucru care se și întâmplă în acest moment. Casa va avea o lumină aparte, un sistem de lumini superb și, pe lângă asta, tapetul a schimbat tot 'vibe-ul' casei. Pentru că mereu senzația pe care mi-o dă tapetul în casă este de cosy (confortabil – n.r.) și în același timp de elegant.

Fetițele și-au dorit ceva anume? Ai ținut cont de ele?

Totul a fost gândit și după nevoile și dorințele lor. Tapetul din camera lor a fost ales chiar de ele, nu m-am băgat nicio secundă să le conving să renunțe la viziunea și ideile lor de acum. Pentru că, așa cum pentru mine este casa visurilor, și pentru ele este casa visurilor lor.

În ce relații a rămas Andreea Perju cu fostul soț

Te ajută cineva la creșterea lor?

Mă ajută tatăl lor. El va fi tot timpul tatăl fetițelor. Pe lângă acest lucru, bunica lor este foarte implicată, iar eu am o doamnă care mă ajută, cu tot ce înseamnă treburile casei. Din păcate, timpul nu este cel mai bun prieten al meu, dar mereu mi-am dorit să petrec mai mult cu copiii mei. Indiferent de situație, atât eu, cât și tatăl lor, am fost foarte implicați în tot ce a însemnat creșterea și dezvoltarea lor. Sunt doi copii crescuți preponderent de părinți, ceea ce mi se pare o realizare și foarte important pentru dezvoltarea lor emoțională.

Deci, relația voastră nu s-a schimbat?

Noi suntem la fel, pentru că situația dintre noi nu o să se schimbe niciodată. Relația pe care noi o avem, care, din punctul meu de vedere, și sunt ferm convinsă că și din punctul lui de vedere, este la fel. Este una care nu trebuie să se schimbe în vreun fel. Pentru că aceste două legături cu fetițele sunt cele mai prețioase din viața noastră.

Andreea Perju va împodobi bradul în noua casă

Sărbătorile unde le petreceți?

O să le facem în noua căsuță. Crăciunul ne-am dorit foarte mult să îl facem acolo, chiar dacă nu ne vom muta deocamdată, vom împodobi bradul acolo. Și, de Revelion, cel mai probabil vom merge la Singureni, un domeniu pe care noi îl iubim foarte tare.

E locul vostru de suflet?

De curând, au deschis un al doilea restaurant foarte frumos în care am aflat că vor să organizeze Revelionul și vom merge acolo, pentru că este locul nostru de suflet.

Ce planuri are pentru 2023

Cu ce dorințe aștepți noul an?

Dacă 2022 a fost destul de tumultuos și plin de tot felul de schimbări, cred că în 2023 lucrurile se vor așeza foarte frumos. Și o să-ți mărturisesc că în viața mea nu am așa, dorințe neîmplinite. Pentru mine, poate sună clișeic, dar să fiu sănătoasă, să am energie și să fac toate lucrurile să funcționeze, cum am făcut-o și până acum, asta e ceea ce îmi doresc!

Restaurantele, îmi doresc să rămână pe aceeași linie de plutire și să fie apreciate de clienți. Pentru că feedbackul clienților pentru mine este foarte important. Și e cel mai autentic și real. Îmi mai doresc să continui să-mi fac proiectele din online, pe care le fac mereu cu aceeași bucurie.

Restaurantele în ce zonă sunt?

Am două restaurante, unul în Voluntari și unul în Aviației. Căsuța este vizavi de restaurantul din Voluntari. Așa că, sunt foarte fericită că mă voi duce la muncă pe jos.

Foto: Facebook.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter