De ce e a ajuns Andreea Perju în pragul divorțului și cum și-a salvat căsnicia: "Am învățat să..."

Publicat pe

Din afară, pare că Andreea Perju are familia perfectă, două fetițe superbe și un bărbat alături de care toată lumea credea că este fericită. La un moment dat, însă, căsnicia lor a ajuns într-un impas și au fost la un pas de divorț, dar a luptat alături de soțul ei și au reușit să-și salveze familia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Creșterea celor două fetițe și stresul de la muncă i-au afectat atât de mult căsnicia Andreei Perju, încât a fost la un pas să o piardă. Actrița a mărturisit totul într-o emisiune de televiziune, dar a dezvăluit și cum a reușit să-și salveze familia, iar acum este foarte fericită.

De ce e a ajuns Andreea Perju în pragul divorțului și cum și-a salvat căsnicia: "Am învățat să..."De ce e a ajuns Andreea Perju în pragul divorțului și cum și-a salvat căsnicia: "Am învățat să..."

Noi, din cauza faptului că, la un moment dat, nu am mai pus deloc atenție pe relație era să o cam pierdem. Lucru care era destul de trist și mi-am dat seama că e momentul să ne recucerim și să facem lucruri pentru celălalt. Să îl surprindem. Nu mai știam să ne surprindem. Totul era despre copii sau erau probleme la serviciu (…) Au tot trecut zilele așa', a dezvăluit Andreea Preju.

Andreea Perju a vorbit și despre cum a reușit să-și salveze relația și susține că soluția stă în gesturile simple. Cu toate astea, recunoaște că momentul care a impresionat-o cel mai mult a fost cel în care soțul i-a oferit încă un inel, pentru a-i cere să-și petreacă restul vieții cu el.

Actrița spune că momentul a fost spectaculos. Se afla cu soțul ei în avion către Roma, unde și-au petrecut o vacanță fără copii. Tatăl fetițelor ei i-a trimis inelul prin intermediul unei însoțitoare de zbor, pentru că nu aveau locuri unul lângă celălalt.

Am învățat să ne bucurăm de lucruri simple. De la faptul că-mi aduce un buchet de flori sau că-mi face cafeaua de dimineață sau că mă surprinde frumos. Cel mai frumos m-a surprins în avion', a mai spus ea, potrivit Spynews.ro.

Citește și:

Alexandru Arșinel, moment emoționant pe scenă, la 81 de ani! A preferat să cânte de pe scaun, decât să întrerupă spectacolul

Cine sunt cele mai bogate femei din România. Pe ce loc se află Simona Halep în TOP 5

Oana Roman, adevărul despre despărțirea de Marius Elisei: „Lui nu i-a mai convenit să stea cu mama”!

În urmă cu doi ani, Andreea îi făcea o declarație superbă de dragoste soțului ei și i-a mulțumit pentru toate momentele grele în care a susținut-o: „EL. Pentru că și atunci când nici măcar eu nu mă mai suportam, el m-a iubit, m-a susținut și m-a vrut. Relațiile nu sunt nici pe departe perfecte iar ele devin trainice după mai multe episoade grele. ❤️ Lecția noastră' ,scria Andreea Perju, în dreptul unei fotografii cu ei împreună, postate pe Instagram.

Au avut o vacanță de coșmar în vara trecută

Când totul era lapte și miere și se distrau de minune la malul mării, la finalul lui iulie, o altă problemă le-a stricat liniștea. Andreea Perju se află în vacanță în Mangalia, la mare, alături de fiicele sale, dar și de soțul ei, însă a avut parte de o zi cu peripeții. Partenerul său de viață a ajuns de urgență la spital, după ce s-a accidentat în timp ce se plimba pe mare cu banana.

'Fetițele și-au dorit foarte tare să se dea cu banana și s-au dat cu tatăl lor și se pare că tatăl lor s-a accidentat. A avut nevoie să meargă la spitalul din Mangalia unde i-au pus 4 copci, iar acum e super bandajat', a spus ea, atunci, pe InstaStory!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter