Andreea Tonciu, probleme în căsnicie? "De patru ani nu mai dorm cu soţul meu"

Publicat pe

Andreea Tonciu a recunoscut nu o dată că relația cu soțul ei, Daniel Niculescu, nu e numai lapte și miere, dar în ultima vreme zvonurile despre divorț s-au intensificat. Iată ce mărturisește vedeta de la Bravo, ai stil! Celebrities despre viața ei de familie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

După ce a stat vreme îndelungată departe de lumina reflectoarelor, timp în care s-a dedicat soțului și fiicei sale, Andreea Tonciu a revenit în forță și a intrat iar în atenția publicului, în stilu-i binecunoscut.

Bruneta a fost sarea și piperul show-ului Bravo, ai stil! Celebrities, unde a reușit să intre în conflict cu aproape toate concurentele, dar, paradoxal, a fost una dintre cele mai simpatizate concurente.

Andreea Tonciu, probleme în căsnicie? "De patru ani nu mai dorm cu soţul meu"Andreea Tonciu, probleme în căsnicie? "De patru ani nu mai dorm cu soţul meu"

Andreea Tonciu doarme cu fiica ei, nu cu soțul

Pe parcursul show-ului, Andreea Tonciu a fost ca o carte deschisă pentru telespectatori, neezitând să dea amănunte picante inclusiv despre viața ei de familie. Iată însă că, în ultimul timp, s-a speculat tot mai des că între brunetă și soțul ei lucrurile nu mai stau ca la început, iar Andreea, cu sinceritatea care o caracterizează, a vorbit pe șleau despre divorț și despre relația pe care o are acum cu Daniel Niculescu.

Eu nu sunt o fire romantică. Nu-mi trebuie trandafiri, ineluşe, cadouaşe. Eu cu soţul meu mă întâlnesc aşa sporadic ziua sau când doarme Rebeca. De patru ani dorm cu fiica mea în pat noaptea, nu cu soţul meu',  a mărturisit Andreea Tonciu, la Xtra Night Show.

Citește și: Zanni de la Survivor a trăit clipe cutremurătoare la orfelinat: „Eram ca un animal. Miroseam tot ce primeam”/ EXCLUSIV

Citește și: Dana Marijuana a trăit o dramă cumplită: „Am rămas cu o parte a creierului paralizată”

Citește și: Claudia Pătrășcanu continuă atacul la Bianca Drăgușanu, după ce s-a împăcat cu Gabi Bădălău: 'Această femeie…'

Citește și: Cum arată Oana Roman în rochie mini, după ce a slăbit colosal. Ce dietă ține

Unicul motiv pentru care ar divorța – infidelitatea

Vedeta de la Bravo, ai stil! Celebrities nu a ezitat nici să recunoască faptul că, la ei în cuplu, certurile nu sunt ceva neobișnuit… iar asta deoarece soțul ei nu se implică deloc în treburile gospodărești.

„Am un soţ foarte dezordonat. El nu face nimic. Nu spală un vas, lasă masa nestrânsă. Îl bălăcăresc, dar în 5 minute gata, l-am iertat. Dacă ar fi să divorţăm vreodată ar fi dacă m-ar înşela. Aşa ceva nu iert', a mai spus Andreea Tonciu despre divorț.

De altfel, acesta nu este unicul motiv de scandal în familia lor… Acum ceva vreme, cei doi soți s-au certat teribil, din cauză că Daniel nu a fost de acord ca Andreea să participe la Asia Express.

Eu fără televiziune aș fi… Eu am făcut depresie. Eu plângeam în casă că nu mai puteam. Eram la club cu soțul meu și m-au sunat să merg la Asia Express și jur că am refuzat. Și îmi spune o prietenă dacă nu vreau să merg, că se duce Bianca, se duce Margherita. În secunda unu, soțul a zis: acum te ridici de la masă și plecăm. Am ajuns acasă, i-am zis să mă descalțe în mijlocul livingului urlând: „Din cauza ta! De ce nu m-ai lăsat?'. În noaptea aia m-au auzit vecinii', a dezvăluit Andreea Tonciu, la emisiunea Star Matinal.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter